Şimdi Ara

Bilgisayar başlarken F1 e basmadan devam etmiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarın anakartını yeniledim ve sistemi yeniden kurdum..format attım.. herşey yolunda şu anda, fakat bilgisayarın her açılışında F1 e basmadan devam etmiyo.BIOS ayalarını default yaptım yine olmadı .. :| bana yardımcı olabilecek 1 kişi bile olursa Allah razı olsun..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Muhtemelen biostan kullanılmayan bir aygıta öncelik tanımışsındır.Öncelik sırasını kullanıdığın windowsun kurulu olduğu harddisk yaparsan açılışta sormayacaktır.
  • Ya floppy first boot şeklindedir, ya da overclock u pc kaldırmadı eski haline döndü
    Bende bunlar F1'in sebebi.
  • biostan optimal system settings de düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: oem

Muhtemelen biostan kullanılmayan bir aygıta öncelik tanımışsındır.Öncelik sırasını kullanıdığın windowsun kurulu olduğu harddisk yaparsan açılışta sormayacaktır.

evet tek neden bu gibi gözüküyor floopy veya kullanılmayan usb bileşenler saçili olabilir
  • abi walla vaziyet tam olarak şöyle..

IDE 1 ve IDE 2 de 2 tane hard disk var.. biri 80 biride 160 gb..
    cd-rom ve dvd var...

floppy yok..

şimdi BIOS un bütün ayarlarını başa aldım..ve hiç bişey yapmadım başka..fakat durum düzelmedi..
  • anlamadığım konu şu.. BIOS ayalarını default yapıyorum fakat yine aynı durum oluyo.. BIOS pili bitti desen, daha geçen gün aldım..
  • kesinlikle biostaki ayarlardan biri yapıyor bunu.en azından en son yaptığın şeyi hatırlamaya çalış.büyük ihtimal bi ayar değişikliği yapmışsındır.oda değilse cd rom yada dvd romun kablolarından biri gevşemiş olabilir.onları tekrardan kontrol et istersen.
  • Kardes BİOS tan F1 işlemi yapmadan yani F1 hatası vermeden pc acılsın diyosan F1 yazan bir yer var orayı kapat tam olarak nerede aklıma gelmiyor FLOPPY de hata verbilir
  • bilgisayarda disk sürücüsü var mı varsa onu tanıt yoks kesin bilgisayarda tanınmıyan bi parça vardır hi.ç bişeyapamıyosan biospli ni çıkar ve bios a format çekmşiş olursun
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize, herkesin fikri çok işime yaradı Allah razı olsun..
    sorun floppy yi varmış gibi göstermesiymiş seçeneği none yaptım bi baktım oldu.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.