Şimdi Ara

Bilgisayar Battlefieldda kasıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fTheDev

quote:

Orijinalden alıntı: themaxioser1

quote:

quote:

Şu anda pc bende değil fakat ekranda hepsi yüksek performansta

Kardeş battlefield 4 ü açınca yüksek performansta açılıo dimi?
    Şöyle yap: Butun programları guc tasarrufu(intel) yap. Oyunu aç. Oyunu yüksek performans yap.
    Bir de oyun açıkken hp support assistant ın resmini atar mısın?

Hepsini deneyeceğim

Şunları da söyleyeyim

Eğer battlefield 4 yüksek performansta çalışıyorken hp support assistant da amd nin altında bir bilgi yoksa, BIOS ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer çozunurluk ve Hz bilgisi varsa oyunun kasmaması lazım.

Bu arada oyunlar dışında hiçbir yazılımı yüksek performansta çalıştırmayın. Intel yeter onlara. Oyunları yüksek performans(amd) yapın.

Umarım sorun çözülür :)
    Gelişme olursa alıntı yapın, dönerim.

İyi forumlar...

Battlefield açıkken hp support assistant:http://i.hizliresim.com/O2PmBD.png

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle yap: Butun programları guc tasarrufu(intel) yap. Oyunu aç. Oyunu yüksek performans yap.

Hepsini deneyeceğim

Şunları da söyleyeyim

Eğer battlefield 4 yüksek performansta çalışıyorken hp support assistant da amd nin altında bir bilgi yoksa, BIOS ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer çozunurluk ve Hz bilgisi varsa oyunun kasmaması lazım.

Bu arada oyunlar dışında hiçbir yazılımı yüksek performansta çalıştırmayın. Intel yeter onlara. Oyunları yüksek performans(amd) yapın.

İyi forumlar...

Kardeşim otomatik geçiş yapmıyor.
    Kendiniz değiştirmeniz lazım.

Aygıt yoneticisinde amd ekran kartını sağ tıklayınca devre dışı bırak mı çıkıyor?

Eğer öyle ise BIOS ayarlarından sanırım.

BIOS u açıp resmini gönderir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsini deneyeceğim

Şunları da söyleyeyim

İyi forumlar...

Kardeşim otomatik geçiş yapmıyor.
    Kendiniz değiştirmeniz lazım.

Aygıt yoneticisinde amd ekran kartını sağ tıklayınca devre dışı bırak mı çıkıyor?

Eğer öyle ise BIOS ayarlarından sanırım.

BIOS u açıp resmini gönderir misiniz

aygıt yöneticisi:http://i.hizliresim.com/W2dmRL.png
    Edit:Biostan fotoğraflar:http://i.hizliresim.com/lYVlOQ.jpg
    http://i.hizliresim.com/VpbdrB.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themaxioser1 -- 20 Haziran 2014; 19:00:55 >

• Cevap yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevap yok mu?

Kusura bakmayın meşguldüm cevap yazamadım. Bir bakayım resimlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dilerim meşgul müşsünüz

• quote:

Özür dilerim meşgul müşsünüz

Ne demek istediğinizi anlayamadım ama asıl ben özür dilerim bakamadığım için.

• Bilmiyordum meşgul olduğunuzu

• BIOS da bir şey yok. Biraz araştırayım.

• Bilgisayarınızın modelini soyler misiniz?
    g6-xxxx şeklinde olacak. Bilgisayarın altında veya bataryanın üzerinde yazar.
    @themaxioser1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 20 Haziran 2014; 22:53:34 >
  • Kardeş sorunun nedenini anladım. OpenGL uygulamalarında otomatik geçiş yapamıyor kart. Bunun için fixed mode a geçmeniz gerekli. Fixed mode a geçmek için BIOS ve Ekran kartı sürücüleriniz güncel olmalı. Bilgisayarınızın modelini soylerseniz link verebilirim.

Guncelledikten sonra BIOS dan Sistem Yapılandırması (System Configuration) içerisinden Değiştirilebilir grafikler (switchable graphics) 'i Sabit mod(fixed mode)olarak seçtikten sonra F10 a basın ve yes deyin. Bilgisayar açılınca Catalyst Control Center fan Değiştirilebilir grafiklerden AMD mi Intel mi kullanacağınızı manuel olarak seçebilirsiniz.

Kısacası bilgisayarınızın modelini (g6-xxxx) verin, gerisini sırayla anlatırım.

• themaxioser1 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bayağı söylemiş sana fakat şunları söyliyim amd bulunan hp lerde (g6) geçişte sorun oluyor bazı oyunlarda ayrıca windowsunuz güncel değil size tavsiyem recovery den sistemi sıfırlamak(format) hp nin önerdiği şekilde güncellemeleri yapınız bir video var hp youtube sayfasında izleyebilirsiniz recovery nasıl yapılıcağı neyse formattan sonra gereksiz hp uygulamalarını silebilirsiniz daha sonra windows updateden önerilenlerde dahil tüm updateleri kalmayacak şekilde yapınız yeniden başlatma sonrası güncelleme varmı tarayın. Neyse sonra mağazadan 8.1 güncellemesi yapıp tekrardan updateden güncellemeleri alın sonrada hp utilty centerdan güncellemeleri kurun. En sonda norton winrar... kurabilirsiniz. Sorunuz bu değil fakat sistem stabil gibi hissetmedim ben. Veya format atma diyosanız kaldığınız yerden detaylı temizlik ve güncellemeler +8.1 diye yapabilirsiniz. Ayrıca kullanmadığınız
    Hp uygulamalarını silmenizi öneririm birçok cyberlink uygulaması var mesela.

• quote:

Kardeş sorunun nedenini anladım. OpenGL uygulamalarında otomatik geçiş yapamıyor kart. Bunun için fixed mode a geçmeniz gerekli. Fixed mode a geçmek için BIOS ve Ekran kartı sürücüleriniz güncel olmalı. Bilgisayarınızın modelini soylerseniz link verebilirim.

Guncelledikten sonra BIOS dan Sistem Yapılandırması (System Configuration) içerisinden Değiştirilebilir grafikler (switchable graphics) 'i Sabit mod(fixed mode)olarak seçtikten sonra F10 a basın ve yes deyin. Bilgisayar açılınca Catalyst Control Center fan Değiştirilebilir grafiklerden AMD mi Intel mi kullanacağınızı manuel olarak seçebilirsiniz.

Kısacası bilgisayarınızın modelini (g6-xxxx) verin, gerisini sırayla anlatırım.

Bilgisayarımın modelini sadece g6 olarak görebiliyorum nereden bakacağım?
    Bu benim pcye çok benziyor fakat ram benim 8 gbhttp://i.hizliresim.com/mlmz84.jpg
    PAVILION G6-2302ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themaxioser1 -- 21 Haziran 2014; 12:58:28 >

• Bios'u hp'nin sitesinden güncellesem olur mu?Talimatlar yazıyor.Bu arada AC güç kaynağı nedir?

• Aygıt yöneticisinden harici kartın driverini güncellemeyi deneyin.

• İşe yaramıyor

• Bende seninle aynı pc sahibim nerdeyse low'da oynuyorum akıcı olsun diye ilk başta bendede öyleydi driver saçmalığı var önce laptop ısınma problemini gider ben önce öyle yaptım sonra laptop'un kendi driver yükledim sildim sonrada üzerine normal en güncel dirver yükledim öyle kullanıyorum ben bile aralıkta aldım indimle 60tl'ye mayısta anca hallettim sorunu :) geçmiş forumlara bakabilirsin kaç tane açtım daha önceden tam bi çöcümü yok bu sorunun optimazson sorununu halletmeleri lazım ama sürekli güncelleme geldiği için optimasyon yalan oluyor
  • Pc ısınma sorununu hallettim de bios güncellesem olur mu?

• Aslında tam olarak kasma yok.Mesela lowda akıcı oynuyorum.Mediumda az kasıyor.Highde oynanmayacak gibi değil ama yine kasıyor.Ultrada oynanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.