Benim bilgisayarım son 1 aydır açılamama problemi yaşıyor. Konuyu şöyle özetleyim, düğmeye basınca elektrik geliyor ama anakarttan o "bip" sesi gelmediği için boot etmiyor bilgisayar. Sonra kapatıp, bir daha deniyorum, bir daha bir daha belki 15-20 kere deneyince açılıyor. Ben de yatana kadar kapatmıyorum bilgisayarı ama ertesi sabah yine aynı hikaye. Başlarda iki üç kere sonra açılıyordu artık neredeyse çalıştırmak 10 dakikama mal oluyor. Sizce sorun ne olabilir? Ben psu ya da anakarttan şüpheleniyorum ama öyle olsa hiç çalışmaması lazım değil mi?
Şimdiden teşekkürler
ekran kartını söküp yeniden takarak dene ekran kartından sinyal almıyo olabilir. Aynı şekilde ramleri de tek tek dene...
ekran kartının anakarta bağlı olmaması bilgisayarın boot etmesinde etkili midir? yani ekran kartı takılı olmasa bile bilgisayardan o dıt sesi gelip de öyle açılmamazlık etmesi gerek değil midir?
quote:
Orijinalden alıntı: despy
ekran kartının anakarta bağlı olmaması bilgisayarın boot etmesinde etkili midir? yani ekran kartı takılı olmasa bile bilgisayardan o dıt sesi gelip de öyle açılmamazlık etmesi gerek değil midir?
Tümleşik ekran kartı yoksa açılmayabilir.
Aynı problem bendede var arkdaşlar Ekran kartım on-boarddu. Dedim herhalde on-board ekran kartındandır.512 mb ekran kartı taktım.yine düzelmedi. kafayı yedirtcek bilgisayar... Acil yardım
Ramleri sök tak derim olmazsa slot değiştir. Hatta yapabiliyorsan tüm ekran kartınıda sök tak bi tozunu al kasanında. Bunlardamı olmadı power kablosunu kontrol ettir .
aynı sorun bende de var ramleri söktüm, ekran kartını söktüm taktım, anakarta power supplye baktım sağlam ama sorunu çözemedim var mı yardımcı olacak birisi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme