Şimdi Ara

bilgisayar beni öldürüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben size upgrade derken sistemi komple upgrade den bahsettim fazla değil teknomarketlerde satılan en ucuz sistem bile sizin işinizi fazla fazla görür. Yada piyasada ki en düşük fiyatlı anakart işlemci kombinasyonu ki amd bu konuda çok çok hesaplı. Sizin o kasa tabiri caizse ömür törpüsü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Hocam sizin bilgisayarınızı yükseltme zamanınız çoktan gelmişte geçiyor bile. O sistemde herşeyden yapabilir o hatayı ram , anakart , işlemci vs. vs.

Puhahahahaa resme bak çok beğendim bir an mortal kombat anılarım gözümde canlandı.

atari salonlarındaki atariler bile daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Hocam sizin bilgisayarınızı yükseltme zamanınız çoktan gelmişte geçiyor bile. O sistemde herşeyden yapabilir o hatayı ram , anakart , işlemci vs. vs.

Puhahahahaa resme bak çok beğendim bir an mortal kombat anılarım gözümde canlandı.

Çocukluğum atari salonlarında jeton peinde kano ryu ken kovalamakla geçti. Avatar arıyordum kalıcı benimle özdeşleşecek bişey. Bunu buldum. Come a here !!!
  • Konuyu gordum bastan sona okudum ve cok guldum :D gece gece ...

Bence o pcye hic para harcamayin. O pcye gidin bi 30 tl bi ekran karti alin agp yada.pce-express maximum 50 tl verin ve xp format atin duzelir buyuk ihtimal dediklerimi
    Uygulayin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komik bir durum olabilir evet bu konularda acemiyim :) ekran kartı ile çözülecekse on numura 5 yıldız bende yatırım yapma derdinde değilim. anakart sağlam gözüküyor bi kaç kere kondansatörleri değişti okadar. :)) ucuz yollu bir anakart ve işlemci alsam diye hesap ediyordum bende şuanda 250 liraya en ucuz ikiliyi birleştirebiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.