Şimdi Ara

Bilgisayar bıosu gectıkten sonra acılmıyor acıl yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    acılıyor ram sayıyor o ekranı gecıyor ondan sonra sıyah ekranda bı ımlec yanıp sonuyor uzun sure beklıyorum ama hıc bır hareket yok olece kalıyor cok acıl arkadaslar butun işlerim durmus durumds şimdiden teşşekur ederım cevaplarınıza kolay gelsın.

biosu sıfırladım ramları denedım ama yıne aynı bilginize..

• şuan işlemciyide denedim oda olmadı acaba anakartım yanmıs olabılırmı??
  • surucude cizik bir cd olabilir onu okumaya calisiyor olabilir
    harddisk de bir sorun olabilir (hatali sektor gibi) bilgi alamadigi boot edemiyor
    isletim sistemi zarar gormus olabilir

hdd yi baska bilgisayara takip icindeki bilgileri al, sonrada yeniden isletim sistemini kur.
  • saol kardesım bı bakım tesekkurler bılgılerın ıcın
  • baba sunuda belırtım normal cd den boot yapıyorum kurmak ıcın yıne o ekranda kalıyor ama boot yaptıgını gostermıyor baska cd lende denedım ama oda olmadı hdd baska makınada calıstı hdd calısmasada hata vermesı gerekmezmı bıldıgım kadarıyla boot fılure tarzından bi hata verırdı ole hatırlıyorum benımkınde hıc bıse yok o kısma gelmeden sıyah bı ekran ımlec yanıp sonuyo..
  • arkadaşım senin bahsettiğin sorun hdd ile ilgilidir.senin hdd de sorun var başka hdd tak ve windows kur soun ortadan kalkacak. önemli bilgilerin yoksa hdd de bir fdisk çek ve yeniden bölm oluştur sorun %100 ortadan kalkacaktır

DENGE BİLGİSAYAR LTD ŞTİ.
    ŞANLIUFA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.