yok arkadaş buda olmadı.saatlerdir maç vs izliyorum netten kesinti yok.torrentten dosya indirince gidiyo.anlaşılır gibi değil.
peki son sorum şu mesela hotfile gibi yavaş bile olsa sürekli download yapabileceğin bir siteden uzun süreli bir indirme deneyip makinayı boş bırak. torrent le değilde birde o şekilde deneyelim. eğer onda da düşerse sorun donanımsaldır, eğer düşmezse yazılımsal u torrent kur, flashget kur farklı bir torrent programı ile dene. sorun çok anlamsız olmaya başladı
kesinlikle haklisiniz.dun microsoftu aramaya kadar goturdum isi.uzaktan yardimla baglanmamiz gerek yoksa yardimci olamayiz dediler.gunduz isyerinde oldugum icin yapamadim.aksam dediginizi deniycem.tesekkurler.
bendene aynısı oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: fotocum
peki son sorum şu mesela hotfile gibi yavaş bile olsa sürekli download yapabileceğin bir siteden uzun süreli bir indirme deneyip makinayı boş bırak. torrent le değilde birde o şekilde deneyelim. eğer onda da düşerse sorun donanımsaldır, eğer düşmezse yazılımsal u torrent kur, flashget kur farklı bir torrent programı ile dene. sorun çok anlamsız olmaya başladı
Hocam eve geldim şimdi torrenti bi daha deniyim dedim gene sınırlı bağlantıya düştü. 4 tane 500 mb link indirmeye başladım şimdi denemek için.hotfile,lumfile,uploaded,cloudzer den iniyor şimdi.teste devam :) yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam indirmelerde sorun yok hepsini indirdi.en son avast ı kaldırıp deniyim dedim torrenti gene olmadı.bu windows 8 in torrente gıcığı var anlaşılan.bana torrent indirebileceğim ve paylaşabileceğim utorrent ve bittorent dışında bi program lazım galiba.
evet arkadaşlar bir haftadır uğraşıyorum herşeyi denedim olmadı ama kendi çabalarımla sorunu çözdüm.sınırlı bağlantı yada tanımlanamayan ağ sorunun çözümü şöyle: ağ bağlantıları-bağdaştırıcı ayarlarını değiştir-yerel ağ bağlantısı yada ethernet sizde adı neyse sağ tık özellikler-yapılandır-üst menüden gelişmiş-akış denetimini devre dışı bırak - tamam tıklayın.bağlantı kapanıp açılcak sonra bidaha bu sorunu yaşamıyacaksınız. iki gündür test ediyorum tamamdır.
tebrik ederim. bak bunu da beynimizin bir köşesinde arşive ekledim :)
yardımlarınız için teşekkürler
vay be insanlar neler çekti kaç gündür, sorunun çözülmüş olması güzel aklımızda bulunsun bu çözüm ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme