Şimdi Ara

Bilgisayar Çok Geç Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Beyler Yine Bir Sorum Var 0.8Cpu 256Mb Ram 32 Ekran Karti Olan Bi Pcmiz Var Babam Habersiz 256 Mb Ram Almış Taktık Neyse Bu Arada TvKarti Faks Modemi Ve Floopy i Söktüm. Floppy i Biostan Kaldırdım 1 Harddisk 2 CDrom Yaptim Bilgisayar Açılırken Çok Yavaş Windows Xp Ekraninda 5-6 Dk Duruyor Sonra Yavaş Yavaş Açılıyor CPU-Z Programında Ram 512 Gözüküyor Ama Sisteme Tıklayınca 384 Mb Gözüküyor Anakart 1.5 Gb Ram Destekliyor Niye Böyle Olduğunuda Çözemedim

• ekran kartın yiyor diyecem ama o zmanda 512 olmuo..ramini paylasan birsey var ama..
  • sonradan aldığın ramin özellikleri diğeriyle aynı değilse,bi uyumsuzluk sonucu bu tür yavaşlamalar çoğu zaman oluyor. ramlerin mhz leri gecikme süreleri vb. farklılıklardan dolayı.
  • İkiside 133 Mhz Eskisi Kaç Chip Olduğunu Bilmiyorum Ama Yeni Aldığımız 16 Chip Markalar Farklı Biri Kingston Biri Fly Bundan Olabilirmi ?
  • evet olablr.muhtemeln yeni aldğn kingston.onlar kaliteli,ama fly ona yetişemio olablr.bu yüzden kingston onun seviyesine inio,ve ufak uyumsuzluklar çıkıo olablr.çünkü gecikme zamanları farklı.ve tam emin değilm ama sanırım chiplerde fark eder. ve mhz ve chiplerden anladğm kadryla ramlar sd-ram
  • geç açılma konusunda bir çözüm bulamazmıyız ramlar sd orasi dogru
  • yaz aylarında oldugumuz icin pc biraz daha fazla hararet yapabilir yani fanlarda yetmeyebilir o yüzden fanlar parcaların sıcaklıgını sogutmayabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • àslında macun almıştık benim bilgisayar aşırı ısınıyodu macunu sürdükten sonra acaip düştü ısı babamin bilgisayara da fani cikarip sürdük ama gayette iyi sürdüm altinda macun yoktu adam gibi açtığımızda bunla alakası olcağını sanmıyodum bilgisayar açılınca 2-3 saat cpu yüklenmeden dursa bile en fazla 42 derece ısınıyordu bilgisayar halada öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.