Şimdi Ara

Bilgisayar donuyor yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar core 2 duo 2,13 ghz ,3gb ram ,1gb.hd 6850 ekran kartim var , pcye format attım, cok fazla anlamıyorum ama durduk yerde kitleniyor kendini bastan baslatıyor ,yeniden.baslatirken mavi ekran çıkıyor sonra tekrar bastan baslatıyor pcde 4gb civari muzik var o kadar.baska.bise.yuklu değil bilen arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • ram problemi gibi duruyor.
    uyumsuzluk veya arıza olabilir.
    ramleri tek tek takarak denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drunkhorse

ram problemi gibi duruyor.
    uyumsuzluk veya arıza olabilir.
    ramleri tek tek takarak denemeni tavsiye ederim.

Dostum uzun zamandan beri pc bende.uyumsuzluk.derken.nasil biseyden.bahsediyorsun ramleri cikarip takimmi sadece
  • hayır , anladığım kadrı ile 2 parça ram var .
    1 1gb ve 1 2gb

bunları tek tak mesela sadece 2 yi tak ve böyle kur ve takip et.
    yaparsa işlemi değiştir.
    uzun zamandır kullanıyorum diyorsan uyumsuzluk değil bir arıza meydana gelmiş olabilir.
  • Bir virüs taraması yapsak diyorum. Belki virüs girmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evinda

Arkadaslar core 2 duo 2,13 ghz ,3gb ram ,1gb.hd 6850 ekran kartim var , pcye format attım, cok fazla anlamıyorum ama durduk yerde kitleniyor kendini bastan baslatıyor ,yeniden.baslatirken mavi ekran çıkıyor sonra tekrar bastan baslatıyor pcde 4gb civari muzik var o kadar.baska.bise.yuklu değil bilen arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin

Google'dan combofixi indiriniz.

Bilgisayarı yeniden başlat açılırken F8 e bas güvenli modda aç.

YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaslar core 2 duo 2,13 ghz ,3gb ram ,1gb.hd 6850 ekran kartim var , pcye format attım, cok fazla anlamıyorum ama durduk yerde kitleniyor kendini bastan baslatıyor ,yeniden.baslatirken mavi ekran çıkıyor sonra tekrar bastan baslatıyor pcde 4gb civari muzik var o kadar.baska.bise.yuklu değil bilen arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin

Google'dan combofixi indiriniz.

Bilgisayarı yeniden başlat açılırken F8 e bas güvenli modda aç.

YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

Tesekkur ederim deniycem bugun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

sonucu bildir.
  • quote:

quote:

sonucu bildir.

Bilgisayar donuyor yardım !!

ara sıra bu hatayı verıyordu dediğini yaptım şu an mavi ekran hatası vermedi hiç başlangıçta biraz bekletıyor sadece windows hemen başlamıyor ,

• quote:

quote:

quote:

sonucu bildir.

[simage]

ara sıra bu hatayı verıyordu dediğini yaptım şu an mavi ekran hatası vermedi hiç başlangıçta biraz bekletıyor sadece windows hemen başlamıyor ,

bilgisayar açılınca

başlat

msconfig

başlatma ya gel oradaki herşeyin tikini kaldır realtek , ati amd , nvidia hariç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.