Şimdi Ara

Bilgisayar Dükkanı Açmak İstiyorum!Yardım! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
25.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

bu zamanda bilgisayarcı dükkanı açmak demek elindeki bütün sermayeyi çöpe atmak demektir. bunca büyük tekno marketler ülkede cirit atarken, ayrıca kıyamet gibi e-ticaret siteleri varken nasıl kar etmeyi düşünüyorsun. yıllardır bu işi yapanlar bile tek tek kepenk kapatıyor artık.

çok haklı arkadaş
    bu işi yapıp ayakta duranlar ise
    gördüğümü söylüyorum
    devlet kurumlarına bakım vs. yapıyolar
    ayrıca ihalelere girip bir kuruma 100 tane toner veriyolar, ya da güvenlik kamerası işine giriyolar... formatla, pc toplamayla olmuyor gerçekten... dedikleri gibi tekno marketler yıktı bunları

Bilgisayarcılık öldü demek eskiden diyarbakırda tekno marketlerle yoktu şimdi 10larca var buradada yürümez bilgisayar işi :)
  • öncelikler selamünaleyküm arkadaslar öncelkle yazım uzun olcak sıkılırsanız kusura bakmayın lütfen bilgilerinize ihticayım var.

benim cd film müzik dükkanım var bu dükkanda pc bakım format onarım yapmak istiyorum kendimin bu konuda bilgim, bilgisayardan çok iyi demesekte iyi şekilde anlıyorum bilgisayarcıya hiç gitmişliğim yok denecek kadar azdır pcme kendim overclock yaptım modifiyesini yaptm formatını driver güncellemesini bakımı da kendim yapıyorum bazen format düşüyo eş dostun yapıyorum sıkıntısız bi şekilde parça sökme takma ne bilim bakımdan az çok anlıyorum (lehim dışında) lafı uzatmadan bu dükkana pc dükkanı anlamnda hangi elektorik yani satmak amaçlı, almalıyım. ikincisi teknik servis olarak hangi araç ve gereçlere ihtiyaç duyarım. zaten kendi toptancımın bilgisayar dükkanı var onlada anlaştım yapamadıklarımı ona yaptırıp kar'ı da bölüşcez aynı zamanda uydu montajı da düşünüyorum sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum bu site sayesinde çok bilgi edindm gerek donanım gerek yazılım. Ayrıca bu işle uğraşan arkadaslar elektronk anlamnda baska ne işlerle uğraşabilceği söylerlerse gercekten çok iyi olur dükkan konumum güzel bulunduğum ortamda çok yanınan sevilen biriyim fikirlerinizi bekliyorum hepinize iyi günler dh ailesi :)
  • Bu meslekte 9. Yılım aklın varsa manav aç :) kurtarmaz dostum müşteri potansiyelin olacak yoksa hiçbişe yapamszsın
  • Sakın ama sakın bulaşma son kullanıcıyla uğraşmak kadar lanet birşey olamaz
  • ama arkadaşlar güzel diyosunuz da korsan cd sektörü bitti bugun maliye polis zabıta aynı anda geldi :) beni döndürecek kadar işte parça tamir onarım format kartuş dolumu ne bilim yani hani neler yapılabilir ne malzemeler alınabilir gerek teknik servis gerek sarf malzemeler çevre birimler vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

bu zamanda bilgisayarcı dükkanı açmak demek elindeki bütün sermayeyi çöpe atmak demektir. bunca büyük tekno marketler ülkede cirit atarken, ayrıca kıyamet gibi e-ticaret siteleri varken nasıl kar etmeyi düşünüyorsun. yıllardır bu işi yapanlar bile tek tek kepenk kapatıyor artık.

En güzel yorum bu olsa gerek. 2011'den beri bu işi yapıyorum.Gecem gündüzüm belli değil.Yanımda sigortalı 1 eleman çalıştırıyorum.Bilişimle ilgili tüm işleri yapıyoruz.Ama ne hikmetse dükkandaki maldan başka 5 kuruş yok elimde. Rafta olan ürünlerde para etmiyor zaten.Aklı başında bi insanın yapmak isteyeceği bir iş değil bu.İlla yapacaksanız ev-ofis çalışın.Kendi evinizde teknik servis yapın kendi kendinizi tatmin edin.Hiç olmassa hobi olarak yaptığınız bir işten para ek gelir elde edersiniz.Saygılar.
  • bende çok şey istiyorum
  • 6 sene okulunu okudum bu mesleğin fakat dükkan açmak akıl işi değil gibi şu zamanda .ben liseden iş yeri açma belgemi bile almadım düşün artık yani..tabi bulundugun yere göre değişir. ufak şehirlerde veya kırsal kesimdeysen belki para kazanabilirsin . bu meslek de kendini geliştirmen gerekiyor .yani sadece formatla para kazanmakla olmuyo arkadaşların da dediği gibi her köşe basında bilgisayar dükkanı var . ben ankaradayım hiç alakasız yerlede bile ilan var format atılır diye . bakkalda bile gördüm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

teknik servis bilgisi lazım.
    okulunu okuduysan dükkan acma belgesi veriorlar.
    büyük yer acarsan eleman lazım.

ama acmamanı tavsiye ederim simdi her sokakta kendini bilgisayarcı sanan insanlar dükkan acıp format atılır yazıyor.

maksat dükkan acmak ddeğil actıktan sonra işletip milletin güvenini saglamak düzgün iş yapmak.

+1

Ben onlardan daha iyi biliyorum şu işi yemin ederim . Mahallede formatçı 25 liraya format atıyor . Bana birkaç arkadaş getirdiydi kasasını ''yapamadı aşağıdaki formatçı'' dedi . Bende biraz zorlansamda atmıştım eski bilgisayardı çünkü . Sonra sonra kasa başı 15 bazende 20 liradan atmaya başlamıştım . Sağolsun mahallelide gelir bana . Şimdiye kadar rahat bi 20 kasa geçmiştir elimden .
  • Bilgisayar dükkanı açacağına herhangi bir okula yakın kırtasiye aç zamanla kırtasiyeyi tost sandviç vs.. ile takviye yaparsız bir kaç zaman sonra bir iki masa atarsın olur sada kırtasiye+büfe+kafe
  • Ben 16 Yaşındayım, 21-22 yaşlarında felan kesin bi internet kafe kurmayı düşünüyorum dayımla
    Bilgisayar dükkanı için Neler gerekli diye soruyosan, bizim mahallede bi tane PC Teknik Servis var.
    Format Win8 yükleme ( Yeni Başladı ) win7 çevirme vs. vs. yapıyor. PC Teknik ( Parça Değişimi, Tamir ), Birçok ddr2-3 Ram bulunuyo elinde, Anakart vs. var. Hopörlör Satıyor, Klavye, Mouse, Webcam daha sonraa, bu dandik foto makineleri varya 3.2 MP lik, onlardanda satıyor ( BAYA DA İŞ GÖRÜYOR )
    çıktı yapılıyor, PS oyunları satıyor, DVD filmler çekiyor, satıyor. CD kopyalama Merkezi diye yazmış CD kopyalıyor. KEsinlikle Kartuş Dolumu Yapmalısın !! süper talep oluyor. Fatura Ödeme ve Kontör Satmalısın.

Android uygulama yükleme işleri yapmalısın rom mom atmayı bileceksin, Iphone Jailbreak yapmayı bileceksin, android usb, şarz aleti ayfon içinde geçerli satmalısın ama dükkanında 3 tane felan bulunsun pek talep alacağını sanmam.

telefon kılıfları getirtmelisin ( ÖZELLİKLE GALAXY SERİSİNDEN )

...

bizim mahallede 4 senedir iş yapıyorlar, bütün mahalleli aşşa yukarı uğrar yanlarına, yakında internet kafe de açacaklar, süper para kazanıyorlar ben şahidim ( 2 sene yanlarında çalıştım, okul başlayınca bıraktım ), konyanın çarşısından sırf bu dükkana gelip tamir ettirenler var ;) Parça değişimi, gerek ekran kartı gerek ram olarak da kesinlikle ama kesinlikle çok talep oluyor.

Zaten Bosna Hersek Mahallesinde / KONYA

öğrenci semti olduğu için deli para kırıyor. yanında ilk başlarda dediğiniz gibi kendisini bilgisayarcı sanan serseriler vardı. şimdi 1-2 tane dükkan ya var ya yok o şekilde, rakipi 1 tane kaldı, ama uğruyorum oranın yanına bizim dükkan kadar iş yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

Bilgisayar dükkanı açacağına herhangi bir okula yakın kırtasiye aç zamanla kırtasiyeyi tost sandviç vs.. ile takviye yaparsız bir kaç zaman sonra bir iki masa atarsın olur sada kırtasiye+büfe+kafe

adamın hayalleri ile senin düşündüğün şey tamamen ters
    Bilgisayarcı cidden iş yapar!
    Kırtasiyeci dolmaya başladımı başladı zaten her taraf
  • Açtınmı bilgisayar dükkanı kardeşim   

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.