Bugün countera girdiğimde pingim 270 falandı(normalde 30 40 maksimum 60 olur) daha sonra bilgisayarı her açışımda Du Meter yaklaşık 10kb/s hızla dosya indirildigini gösteriyodu tüm programları kapadım geçmedi.Google'a yazdım. Bi forumda çalıştıra girip services.msc yazıp ordan arka plan akıllı aktarım hizmetiyle güvenlik merkezini devre dışı bırak yazıyodu.Bıraktım şimdi 0.4kb/s hızıyla dosya iniyo lütfen yardım eder misiniz?
Görev Yöneticisnden system ve local yazanlar dışında yani kullanıcı adına ait işlem yapılanları kontrol et....
anlayamiyorum ki . Giriyorum görev yöneticisine sadece sistem boşta işlemi'nin kullanıcı adını gösteriyo.
Virüs olabilirmi??
Düne kadar Kaspersky Internet Security 2009 kullanıyordum.Sonra silip spyware doctor yükledim aynı anda kasmasın diye.Bikaç şey buldu.Daha sonra spybot search and destroy kurdum o da bazı şeyler buldu.Bugün de hijackthis loglarını incelettim bazı şeyler fixledim falan bilmiyorum olabilir ama nasıl bulucam varsa.
Eset Antivirüs 3.0.669 u indir güncelle ve onla bir tarat..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme