Şimdi Ara

Bilgisayar Ekran Kartımı Tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemim Vista-32bit Ekran Kartı: Zotac Nvidia GeForce 9800 GT
    Dün gece oyundayken kartı güncelleştirmek için driver indirdim ve kurdum bilgisayarı kapatıp çıktım.Sabah girdiğimde ekran kartı tanımlanamıyor ve oyunlara girilemiyordu.Silip tekrar kurdum olmadı.Ekran kartını aldığımda verilen cdyi taktım ve kurdum bilgisayarı resledim gene olmadı.Acaba ne yapmam gerekiyor?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 20 Şubat 2010; 14:42:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Honou

İşletim sistemim Vista-32bit Ekran Kartı: Zotac Nvidia GeForce 9800 GT
    Dün gece oyundayken kartı güncelleştirmek için driver indirdim ve kurdum bilgisayarı kapatıp çıktım ve sabah girdiğimde ekran kartı tanımlanamıyor ve oyunlara girilemiyordu.Silip tekrar kurdum olmadı.Ekran kartını aldığımda verilen cdyi taktım ve kurdum resledim tekrar olmadı.Acaba ne yapmam gerekiyor?

birde dün gece kartınızı güncellestirmeden önceki bir zamana sistem geri yükleme yapın,sorununuz çözülmez ise kartı kasanızdan cıkarın bir temizleyin biosunuzuda default yaparsanız,kartta eger bir sorun yok ise düzelecektir...sonucu yazarsınız..

iyi forumlar...
  • Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 20 Şubat 2010; 14:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

Tıklayın

Sildim herşeyini cdden tekrar kurdum fakat sorun aynı
    http://img515.imageshack.us/i/asdqi.jpg/

Makedonn sistem geri yükleme noktası olmadığı için yapamadım biosu şimdi deniyeceğim.

• sonucu yazarsanız,kurtar da sistem geri yükleme noktası olması lazım otomatik nokta olusturur windows tabi siz kapatmadıysanız...
  • Sistem geri yükleme için sanırım ben kapamışım bu yüzden bunu yapamadım ayrıca biosu yaptığımdan tam emin değilim ama yaptığım kadarıyla sonuç alamadım.
  • emin değilseniz pili çıkartın bekleyin...veya cmos clear butonu var ise anakartta onada basabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.