Şimdi Ara

Bilgisayar ekranında desen sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarım 1 ay önce açıldıktan kısa süre sonra kapanıyordu tamirciye götürdüğümde işlemciye entegre ramde sorun olduğunu onu iptal ettiklerini söylediler. 4 gb 4gb şeklinde iki ram varmış tek 4 gb ram kaldı böylece bende 4 gb yetmeyeceğini düşündüğüm için aynı tamircide çıkma 16 gb ram taktirdım. Cihaz bir ay boyunca sorunsuz çalıştı bazen geç açılma sorunlarıda olsa da çalıştı. Bugün ise birden desen geldi ekrana bilgisayar kapandı bu olay tekrar tekrar yaşandı bazen açıldığında bazende açılırken bazende 1 saat sonra. Kapanma desen şeklindede olmuyordu bazen siyah ekranda kapaniyordu direk sorun ne olabilir.

Amd ryzen 7 3700 u
    Amd radeon rx vega 10 graphics
    16 gb ddr4 ram
    Bilgisayar ekranında  desen sorunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Konuyla ilgili net cevabim yok ama bir noktaya takildim. 4 +4 takili olan bilgisayara direk 16 taktiginiz icin olabilir mi sorun? Ram 16 desteklese bile 8+8 destekler diye dusunuyorum. Agir gelip anakarta zarar verebilir mi?

Ben eski win 7 bilgisayara 4 adet 4gb ram taktim ve 10 yukledim. Anakarta agir gelmisti ve anakart degisime gitti. Belki benzerlik olabilir dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kental kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm aslında 16 taktığımda yavaş açılmaya başladı bilgisayar ramde çıkma ram di ondan dolayıda bir sorun olabilir gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.