Şimdi Ara

bilgisayar en ufak yük altında kapanıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum anakartının üstünde hata ledleri olması lazım. pc kapandığı zaman bunlarda yanan var mı ona bir göz at. bu sorunu genelde ekran kartından yapabilir. benim başıma eski rx 580 ekran kartımda gelmişti. ekran kartı 75 dereceyi aştıktan sonra kapatıyordu kendini. bunun haricinde arkadaşların dediği gibi ramlar dan de olma ihtimali var. ama ram hatasında genelde mavi ekrana düşer.
    son olarak eğer ki overclock yaptıysan ve işlemciye yeterli voltaj vermediysen ondan dolayı da işlemci yük altına girdiği zaman bu şekilde pc yi resetleme, kitleme ihtimali bulunuyor.
  • aböRjin kullanıcısına yanıt
    bu yazınızı okuduktan sonra 2 seçenek çıkıyor. 1. si ekran kartından olabilir.(benim başıma da gelen buydu)
    2. psu dan olabilir. psu nun içinde bozulan devre bobin vs varsa vaadettiğinden daha düşük güç sağlıyor olabilir. yüksek yükün altına girdiği zaman yetmiyor ve pc kendini resetliyor olabilir. bu durumda başka bir psu ile deneme yapmadan kesin olarak emin olamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

MSI GTX 1070 Armor kullanıyordum normalde, şimdi denemek için Ati HD 6850 ekran kartını taktım.

Alıntıları Göster
    GTX 1070 150 watt güç kullanıyor maksimum, HD 127 watt. Tam yükte PSU yetersiz geliyor olabilir, o yüzden kendini kapatıyordur. Başka PSU koysanız daha iyi olur. Hala düzelmediyse GTX 1070 sorunlu demektir. Yeni PSU alana kadar PC'yi kullanmamanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 4 Eylül 2019; 22:27:56 >
  • Merhaba tekrar, cevaplarınız için teşekkürler. gelişmeleri aktarayım burdan, eğer çözülürse benzer durumdaki arkadaşlar fikir sahibi olsun.

Ekran kartını söküp garantiye yollaması için Vatan bilgisayara götürdüm, ordaki arkadaşla 1-2 saat test yaptık bi sorun çıkarmadı, o da psu’dan olabileceğini söyledi. ben de bu sefer psu’yu servis için götürdüm, şu an serviste, haber bekliyorum. tekrar yazarım buradan bir gelişme olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.