Şimdi Ara

Bilgisayar Gereksiz Yere Kasılıyor... Sorunun Ekran Kartında Olabilir mi ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şöyle Pc oyuna girdikten birsüre sonra gereksiz yere yaklaşık 10-15 saniye kasılıyor düzeliyor ve tekrar yapmaya baslıor bu böle devam edior

Sistem Şöyle :

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400 Çift Çekirdek 2.8GHz

ASUS M2N-X-PLUS Anakart

AXLE 9600GT (256 BIT) 512 MB DDR3 Ekran Kartı

2 GB Kingston 800 mhz

480 W Tagan Power Suply

Bu sistemi yeni topladım eğer sorun donanımsal ise değiştireceğim. Eğer yazılımsal ise yardımcı olabilir misniz sizce neden yapıor olabilir...

Ekran kartının yeni driverini yükledim sorun ekran kartının driverinde olabilir düşüncesi ile ama yine aynı :( Yardım Lütfen....

pc=bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empirefirst -- 8 Ocak 2009; 21:06:31 >

• hiç yardım yok mu :(((
  • Hangi oyun?

Ekran kartının ve işlemcinin sıcaklıklarını oyun sırasında kontrol et. Ama oyun sırasında, alt+tab yaparsan yarı sıcaklığı görürsün.. Sorun büyük ihtimal sıcaklıkta gibi gözüküyor.
  • seçtiğinbileşenler fena değil..sana önerim fazla detay vermemişsin ama ...şunları bir dene..
    1. bios ubdate..
    2.eğer xp kullanıyorsan sp3 yükle
    3.ekran kartına ilaveten anakart sürücülerini güncell,
    4 imkanın varsa parçaları değiştirerek makineyi test et
  • Amd işlemcin var Sp3 entegre etme sakın..Hata verir daha cok donma yapar.Birde Xp kullanıyosan çift çekirdek desteklemez.Wista yükle derim..
  • Arkadaslar sorunu çözdüm galiba kasa içerisi soğutma pek ii diil galiba kasanın kapağını açık bırakınca ısı düşüyor ekran kartının 50 yi geçmio ve hiç kasılma olmuo kapatınca kasılma baslıor bi süre sonra..

"nedenSe54" arkadasım xp sp3 kullanıorum ve vista tavsie ediorsunuz bnm HDD 120 GB 15 GB Yerel Disk C olarak kullanıorum 10 GB vistaya gidior ve 5 gb bnm için yetersiz kalıor diğer kalan bölüm ise full dolu olduğu için şimdilik vistaya geçemiorum mecburiyetten

Yinede yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaslar
  • vistaya 20+ gb gidiyor sp1 den sonra :)
  • sp3 yüklemek için amd ya da intel farketmez...herikisinde de çalışır..ben kaçtane amd ye sp3 yükledim..sayısını bile hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.