Şimdi Ara

Bilgisayar Ghz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarın Ghz si para ile büyültmek mümkün müdür

• hyr yani evet yani hayır yoo evet evet
    pc den anlayan ustaya götür at adamın önüne 100 tl işlemcime overclock çek de tamamdır :D
  • soruda verilen cevapta saçma olmuş.bilgisayarının bütün teknik özelliklerini yazarsan o bilgisyarar takabileceğin daha yüksek ghz ye sahip bir işlemciyi söylebilirim.Fakat işlemcinin ghz sini artırmak çok büyük fark yaratmaz önemli olan kısımları pin sayıları ve teknolojisi çift kanal teknolojisi ile iki işlemi tek seferde yapabiliyor.

Yani kısaca ghz yi ne için artırmak istiyorsun bilmiyorum.(ki çok saçma oyun oynamak içinse çok fayda sağlamayacak emin ol.)

ikincisi her işlemcinin çarpan kilidi açık değildir.Ve hiç bir bilgi bişi vermeden saçma sapan bir soru sormuşsun en azından laptop şu markanın şu ürünü gibi birşey söylesen çok daha iyi yardımcı olabilirdik.unutmadan ghz yi illaha yükseltecem diyorsan.İşlemcini değiştirmelisin overlock su soğutma gibi pahalı sistem kurmadıkça anca işlemcine zarar verir.fanlı soğutmayla yapılmaz overlock.100 tl yede su soğutma sistemi olmaz söylesen dalga geçer.(uyduruk bilgisayarcı bol.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syndicatedynamics -- 17 Kasım 2012; 11:31:44 >

• dalga anlamında söylemedim sadece normal bir overclok dedim yani profsyonel şekilde demedim
  • Ghz Demek Bilgisayarın Hızı Demek Değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaksi45

Ghz Demek Bilgisayarın Hızı Demek Değil mi ?

Onlarca kriter var. Ferrari alırken motor gücünden önce lastiklerin ne olduğunu sormak gibi. Tabii ki önemli ama çoook daha önemli kriterler var. İşlemcinin mimarisi, Cache miktarları gibi. Donanım Haber forumun dahili bileşenler kısmında bir müddet takılabilirsiniz. Çünkü PC donanımları konusunda bilginiz çok zayıf :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook işlemci yükseltmesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.