Şimdi Ara

Bilgisayar hızlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım win8 64 bit. Son zamanlarda yavaşladı bilgisayar açarken felan yavaş açılıyor 2 hafta önce fıstık gibiydi. Böyle bildiginiz program felan varsa bi zahmet söylermisiniz ?
    Edit:ccleaner kullanıyorum.

• omerres910 O kullanıcısına yanıt
    O sözde hızlandırıcı programlar hikaye,ÇALIŞTIR'a msconfig yazıp açılışı ve sistemi yavaşlatan programları kapatıp denedinizmi?
  • Hocamın dediği gibi msconfig e girip başlatma sekmesinden gereksiz programların tiklerini kaldırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

O sözde hızlandırıcı programlar hikaye,ÇALIŞTIR'a msconfig yazıp açılışı ve sistemi yavaşlatan programları kapatıp denedinizmi?

Bir kere hepsini kapatmıştım pc çok berbat oldu ondan sonra yapmadım daha :D şimdi tekrar bakabilirim aslında
    TÜM MİCROSOFT HİZMETLERİNİ GİZLE KUTUCUĞUNU İŞARETLE:
     Bilgisayar hızlandırma
  • Yaptım
    YAPTIM DERKEN, DEĞİŞEN VARMI ONU SÖYLE....
  • %5 %10 hızlanma oldu pardon unuttum soylemeyı k.b
  • auslogic boot speed kullanıyorum.
    regedit temizliği, gereksiz servis temizliği, temp klasörü temizliği ve defrag özellikleri için kullanıyorum ve işe yarıyor.
    tavsiye ederim.
  • Zamanla şişiyor yapacak bir şey yok.Windows8'e geçtiğim ilk hafta ssd kullanıyormuşum gibi hissetmiştim.Bir kaç ay geçti ve windows 7'ye döndü bilgisayar
  • bu linkteki programla çözebilirsin bilgisayarına herhangi bi zararı yok işlemcini tam güçte çalıştırır https://bcvc.live/afXY82A

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.