Arkadaşlar bilgisayarda oyun oynamak, müzik dinlemek, film izlemek, hatta bazen elektro gitarımın amfisine bağlayıp gitar çalmak için kaliteli kulaklık arıyordum. E tabi bunları öyle ufak kulaklıklarla rahat ve güzel bir şekilde yapabileceğimi düşünmüyorum. 2 tane kulaklık buldum ama özellikleri hakkında tek başıma karar vermek istemedim.
Zalman çok daha güzel geliyor özellikleri bakımından fakat creative'in sanki frekansı hassasiyeti daha iyi görünüyor. Bunlardan hangisi tercih edersiniz acaba? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
İlk kulaklık çok pahalı. İkinci kulaklık ise özelliklerini okudum ses kartı falan önemli değil ama açık falan diyor dışarıdaki seslere bağlı kalmak falan diyor. O yüzden ne olduğuna pek anlam veremediğim için sevmedim. Eğer düşündüğüm şeyse benim istediğim kulaklığı takınca dünyadan bi' haber olmam gerek o yüzden sevmedim. Ayrıca mikrofona falan gerek yok. Tavsiyeler için teşekkürler yine de.
Arkadaşlar kimsenin yorumu yok mu?
Böyle kulaküstü tip bir kulaklık alacağım ben de, henüz yeni yeni araştırmaya başladım ancak bana ucuz yollu bir şey lazım, fazla uçmayacağım. :) Anladığım kadarıyla siz izolasyonlu bir kulaklık istiyorsunuz ancak o tarzda ucuza bulmanız pek mümkün değil.
Böyle kulaküstü tip bir kulaklık alacağım ben de, henüz yeni yeni araştırmaya başladım ancak bana ucuz yollu bir şey lazım, fazla uçmayacağım. :) Anladığım kadarıyla siz izolasyonlu bir kulaklık istiyorsunuz ancak o tarzda ucuza bulmanız pek mümkün değil.
Ya çok ucuz bir şey bakmıyorum zaten de işte öyle 100 liranın falan üstünde olanlara da o kadar para veremem.