Şimdi Ara

Bilgisayar İPOD'umu Tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar ioudumu tanımıyor servise götürdüm garantisi bitti dediler ama baktılar anakartta sorun var dediler garantisi olmadıgı için yaptırmadım bunun bir çözümü varmıdır veya ipoduma wifi üzerinden veya mail yoluyla video veya müzik atabilirmiyim gmailden attım müziği ama telefonun bellegine girmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Arkadaşlar bilgisayar ioudumu tanımıyor servise götürdüm garantisi bitti dediler ama baktılar anakartta sorun var dediler garantisi olmadıgı için yaptırmadım bunun bir çözümü varmıdır veya ipoduma wifi üzerinden veya mail yoluyla video veya müzik atabilirmiyim gmailden attım müziği ama telefonun bellegine girmiyor.

Hocam,itools programını bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam wifi üzerindenmi bağlanıyor bu program yoksa pc bağlantı kablosu bağlamak gerekiyorsa görmüyor bilgisayar zaten?

• quote:

hocam wifi üzerindenmi bağlanıyor bu program yoksa pc bağlantı kablosu bağlamak gerekiyorsa görmüyor bilgisayar zaten?

Usb ile hocam.

• usb ile görse itunes var zaten hocam itoolsa ne gerek pc görmüyor ipodu anca wifi üzerinden bir program olucak
  • quote:

usb ile görse itunes var zaten hocam itoolsa ne gerek pc görmüyor ipodu anca wifi üzerinden bir program olucak

Hocam,usb ile sarj adaptörüni bir takın sarj edebiliyormusunuz?

• ewet pc den şarj oluyor ama görmüyor pc ituneste görmüyor haliyle ve 3 ayrı bilgisayardan 3 ayrı bağlantı kablosuyla denedim 3çüde orjinal kablo 60 tl aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP'UM WİFİ AĞINI GÖRMÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Laptop'um Usb Klavyeyi Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ewet pc den şarj oluyor ama görmüyor pc ituneste görmüyor haliyle ve 3 ayrı bilgisayardan 3 ayrı bağlantı kablosuyla denedim 3çüde orjinal kablo 60 tl aldım.

Onu demiyorum hocam prize taktığınızda çalışıyor mu?

• ewet hocam
  • quote:

ewet hocam

itools programını bir deneyin derim ben

• 1 haftadır deniyorum görmüyor imansız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.