Şimdi Ara

bilgisayar ısısı yardım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar far cry 4 oynarken belli bi süre sonra ekran kartı hatası veriyor ilk aklıma ısı olayı geldi resme bakıp yardımcı olur musunuz. Resimdeki değerler normal mi acaba

• Ekran kartinin sicakligi cok yuksek model ne ? Fanlarin duzgun calistigini kontrol edip temizlemeyi bir dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziged

arkadaşlar far cry 4 oynarken belli bi süre sonra ekran kartı hatası veriyor ilk aklıma ısı olayı geldi resme bakıp yardımcı olur musunuz. Resimdeki değerler normal mi acaba

oyundayken alt tab yapıp bakmışsınız sanırım sıcaklıklara, yükte bir gpu için normal sayılabilecek bir sıcaklık.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Ekran kartinin sicakligi cok yuksek model ne ? Fanlarin duzgun calistigini kontrol edip temizlemeyi bir dene istersen

ekran kartının fanı 3000RPM ile çalışıyor oradaki değerlere bakacak olursan.
  • shagunz kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı 3000 PRM hız nasıl iyi mi yani anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekran kartı 3000 PRM hız nasıl iyi mi yani anlamadim

30000 RPM de %55 düzeyinde döndüğü gözüküyor. yani yarı hız demek oluyor bu. örnek verecek olursak ben gtx760 OC kullanıyorum. farcry 4 te 77 dereceye kadar çıkıtğı oluyo ekran kartının. (1080p ultra ayarlarda) ve fanlar 2900RPM de dönüyor aşağı yukarı. fakat % sini hatırlamıyorum.
    Üstadım buna göre herşey yolunda mı sistemin yani normal mi gözüküyor
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    nvidia ge force GTX570(1280 mb 320 bit gddr5)

burada ekran kartının sıcaklığı gösteren terim hangisi acaba, grafik işlemci (gpu) mu
  • ziged Z kullanıcısına yanıt
    gpu diyot
  • quote:

Üstadım buna göre herşey yolunda mı sistemin yani normal mi gözüküyor

gtx 570 in tehlike derecesi 95 derece. yani ekran kartıyla alakalı gibi durmuyor. psu marka ve modeliniz nedir?
    resmini yükledim
  • ziged Z kullanıcısına yanıt
    12v kanalından çıkışı 670w. psu da yeterli gözüküyor. tabi sağlıklı çalıştığını varsayarsak. playclaw kurup oyun esnasında sıcaklık değerlerinize tekrar bir göz gezdirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.