Şimdi Ara

Bilgisayar kapanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mario gibi basit bir oyunu oynanırken bile bilgisayar kapanıyor.Tekrar başlatmak için F1 tuşuna basmak gerekiyor.Aşağıdaki uyarıyı veriyor.

" Hardware Monitor found an eror.Enter Power Setup menu for details.
    Press F1 to continui, DEL to enter SETUP
    01/21/2002-1845-P4B-M"

F1'e basarak başlatıyoruz ve açılışta altta beyaz bir şerit çıkıyorve sonra normal olarak başlıyor.Bazen sık sık kapandığıda oluyor.Ne yapabilirim lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler.

• biosa açıp,advanced bios feature bölümüne gir.menüden first boot device satırının sağındaki hdd seçeneği page up yada page down tuşlarını kullanarak getir esc ye basarak en baş bios sayfasına dön ve savele y ile enter de bukadar........
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah6600

biosa açıp,advanced bios feature bölümüne gir.menüden first boot device satırının sağındaki hdd seçeneği page up yada page down tuşlarını kullanarak getir esc ye basarak en baş bios sayfasına dön ve savele y ile enter de bukadar........

Dostum öncelikle ilgin için teşekkür ederim."hdd seçeneği page up yada page down tuşlarını kullanarak getir " demişsin nereye getirilecek. BirdeY ile enter de demişsin yani Y tuşuna mı basılacak. Bunların dışında Cd writer yazdırmıyor.Acaba bu sorunuda çözer mi yada önereceğin başka birşey var mı? Şimdiden sağol.
  • mrb arkadaşıım buyuk ıhtımalle anakartın zarar gormus aynı sey benımde basıma geldı ılk acılısta bı reset atıyor daha sonradan makına kendıne gelıyor anakartına bı baktır derım saygılarımla
  • sen problemini çözebildin mi?
  • bi süre öle kullandım ama daha gitmedi ve anakrtı değiştirmek zorunda kaldım!
  • Bilgisayarın kapanması virüslerden dolayı da oluyor bir hatırlatma yapmak istedim :)
  • Arkadaşım benimde bilgisyar durduk yerde kendiliğiden kapanı veriyo, özelliklede biostan external cahce seçeneğini enable yaptığım zamanlarda....
    sendede böyle bi sorun var anladığım kadarıyla sana tavsiyem önce güvenli kipte açıp güzel bi virüs taraması yap baktınki olmuyo .. ozaman anlaki anakartın göçmüş..... malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.