Şimdi Ara

Bilgisayar Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Geçen yaz benim dizüstü yere düşmüştü. Dışı kırılmıştı, içinde de hasar vardı. Çalışıyordu, ancak ara sıra kendi kendine kapanıyordu. Oyun açmaya çalıştığımda daha oyun yüklenmeden kapanıyordu. Bir-iki ay kadar önce tamir gitti, geçen gün geldi. Kapağı ve birleşim yerlerini yenilemişlerdi, bir de format attık. Gayet normal çalışıyor, ancak yine oyun açmaya çalışırken uyarı bile vermeden kapanıyor bilgisayar. Sebebini tam olarak anlayabilmiş değilim.

Win 7 Home Basic 64 bit
    Intel Core i3 2.40 GHz
    4 GB RAM
    DirectX 11

Yardım ederseniz sevinirim.

• ekran kartı chip set fala kontrol etinizmi ekran kartı modeli nedirr haricimi dahilimiii sıcaklık degerlerinide kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemçi ısı değerleri ne durumda ?
  • Oyunun açılma sürecinde 85 dereceyi buluyor sıcaklık. Oyun açıldıktan sonra 65'e iniyor ve hemen ardından bilgisayar kapanıyor. Dahili, Intel HD Graphics Family.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophelianna

Oyunun açılma sürecinde 85 dereceyi buluyor sıcaklık. Oyun açıldıktan sonra 65'e iniyor ve hemen ardından bilgisayar kapanıyor. Dahili, Intel HD Graphics Family.

intel işlemcilere sahip pcler 85 derecede kapanır 85 dereceye ulaşmasını önlemelisin
  • Dostum, yere düşmeden önce ısınma gibi bir problemim yoktu. Düştüğünden beridir böyle. Soğutucuyla denedim, soğutucu+vantilatör bile açtım.
  • Fikri olan yok mu? Durduk yere de kapanması çok kötü. Genelde kapanmadan önce fanlar daha hızlı çalışmaya başlıyor ama görünürde fazla bir sıcaklık artışı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.