Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım 6 ay kadar abimde kaldı ondan önce fifa ,pes ,nba rome 2 fln çok rahat oynuyordum. En fazla saatlerce oynasam abartsam çok ısınıyordu ve bilgisayar kapanıyordu. ama bilgisayarı geri aldıktan sonra bi pes 13 ü deniyim dedim daha ısınamadan 1 maç bitmeden pc direk kapanıyor ama hiç ısınma zorlanma fln yok

• güç kaynağını değiştirin enaz 450 watt güçünde olsun eğer zaten o seviyede ise daha da artırın
  • Pc nin üzerindeki ekran kartının özellikleri desteklediği yada uygun olduğu watt ı bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyelim.
    Yeni bir ekran kartı (üst seviye) aldığında kullanılması gereken psu gücü zaten yazar ancak bu pc eski olduğu için üzerindekiler birbiriyle uyumludur ve oyunu oynayabilmek için pcu falan değiştirmek gerekmez . tabi ekran kartı değişmeyecekse

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

bu site üzerinden sıkıntı yaşadığın oyuna girip sistemini bir test et bakalım . Bu arada ekran kartının modelini de yazarsan yardımcı oluruz.
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    oyunun kendi programında CPU / RAM / GPU / VRAM hepsi için iyi diyo oyun için gereksinimleri sağlıyor yani ama bi süre sonra pc kapanıyo

bilgisayar samsun r540
    ekran kartı ATI Mobility Radeon™ HD5470 (Harici Grafik)
  • kendi programında değilde siteden baktınmı eğer problem yoksa ekran kartın problem yapıyor olmalı . oyunu yönetici olarak çalıştırıp ekran kartı ayarlarından da yüksek performansı seçip oynamayı dene bakalım. o oyun kadar yeni ve pc ye ekran kartına yüklenecek bir oyun varmı pc de yüklü oynuyormusun ?
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    o siteden de baktım orda da onay veriyo hatta başka oyunlara da baktım zaten bu oyunları önceden sorunsuz oynuyordum şimdi sorun çıkartıyor . pcde şuan başka oyun yok deneyemiyorum.
  • kemxran kullanıcısına yanıt
    alakası yok dedikleriyle sen kasayı aç cpu fanını birde ekrankartı fanını bir güzel temizle. en güzel temizleme yönetmi kompressorle hava basmak. eger bildiğin bi araba servisi varsa kuru havayla temizle kasanın içini. sonra pcyi açtıktan sonra biostan ısınma derecelerini kontrol et. cpu ısınınca koruma amaçlı pc otomatik kapanır. fazla kurcalarsan yakarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.