ARkadaşlar çok büyük bir sorunum var..Bana yardım edin şimdi anlatıyorum..şimdi üstatlar pc gayet normal çalışırken birden kapandı.Tekrar açma düğmesine bastığımda açılmadı..Kasayı söktüm içindeki zımbırtıları tekrar cıkarıp taktım.Fanlarmı soğutmuyor dedim onları temizledim.Arkadaki kablolarıda cıkardım tekrar taktım gene olmadı.Bi arkadaşımı aradım yardım et dedim.Dediki monitöre giren soketi powera powerdakini monitöre tak..Öle yaptım çalıştı sonra tekrar kapandı.Gene yerlerini değiştirdim.Ondan sonra her kapandığında powerdaki soketi cıkartıp taktım tekrar acıldı.Bazen 2-3 saat açık duruyor bazen hemen kapanıyor.Ben powerla alakalıdır die yorumladım yarın yeni bi power alıcam..Bide her kapandıkdan sonra güvenli kip seçeneklerini çıktığı ekranda bilgisayarınızın gücünü kestiniz diyor..Sizce sorun nedir?Powersupply demi sorun var kablolardamı sorun var yoksa anakartın dirençleri mi yandı?Bi yardım ederseniz sevinirim...
kabloları çıkarıp taktıysan çalıştıyda kablodandır ama en iyi amlamak için birinden kablo al tak kapanmazsa kablondan birde denetim masasından güçsekmesinde saat vermiş olmayasın yanlışlıkla otomatik kapatma için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme