Şimdi Ara

Bilgisayar Kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu sorunla ilgili başlıklar var forumda ama benimkisi biraz daha değişik onun için ayrı bi başlık açayım dedim...

Bilgisayar kendiliğişnden kapanıyo ama norma kapanıyo yani bir anda elektirikler gidince kararır ya öyle değil windows kapanma ekranı geliyo ve kapanıyo.bazen 2 saatte oluyo bazense 15 dakikada.araştırdım forumdan ramler bozuk olabilir ramleri denedim ramlerde herhangibir sorun yok.cpu sıcaklığından olabilir dediler speed fan ile ölçtüm 33-40 arasıo en fazla oluyo.termal macun kurumuş olabilir dediler baktım o gerçekten biraz kurumuş ama o kurumuş olsa sıcaklık daha fazla olmazmı.sizce sorun ne olabilir .power supplyı düşünmeye başladım şimdide acaba sorun power supplyda olabilir bir yardımcı o9lursanız çok sevinecem çünkü delircem bu sorun yüzünden daha dün olmaya başladı sorun.

• Arkadasım buyuk bir ihtimalle bilgisayarında virusvar.İyibir antivurus programı ile tarattırmanı tavsiye ederim...
  • yok kardeş virüs yok format dahi attım kasperski falan tarattım virüsle ilgili değil sorun.sorunun ne olduğunu galiba anladım power düğmesinden kaynaklanıyo arada tututklukta yapıyo zaten büyük ihtimal power düğmesi bu sorunu nasıl halledebilirim peki power düğmesini.
  • evet sorunu tesbit etmişsin düğmeye basılırsa pc normal kapanır seninde dügme yuvası bozıulmuş sanırım arada basılı kalıyo olabilir kasayı aç dügmenin oraları bi kontrol et sıkışma falan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.