Bildirim
Bilgisayar kapanmıyor, yeniden başlamıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekrana görüntü geliyor mu? -
Açılışta hiç bir sorun yok. Sadece "kapat" ve "yeniden başlat" dediğimde öylece kalıyor. Normal istediğim gibi kullanabiliyorum yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 5 Şubat 2017; 19:47:33 > -
diskte bi sorun olabilir yada arkaplandaki işlemler fazladır onlar kapatmaya engel oluyordur.
hd tune ile bi sağlık testi yapın.
ve msconfigden hizmetler ve başlangı altındaki tüm öğeleri devreden çıkarıp deneyin. -
Güvenli modda restart etmeyi deneyin. Driverlarda sıkıntı olabilir. -
Hiç bir program, sürücü kurulu değil. Bunu düşünerek format sonrası hemen test ettim, sorun devam ediyordu. Disk taraması yapacağım birazdan. -
Yıl olmuş 2022 aynı sorunu bende yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim ne denediysem olmadı pc yeniden başlatmıyor reset atmıyor .diğer türlü herşeyi düzgün çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözebildiniz mi? Sabahtan beri lanet sorunla uğraşıyorum. Ram hdd ekran kartı değiştirerek denedim olmadı. Bi değiştirmediğim anakart kalmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X