Şimdi Ara

bilgisayar kasılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabah bir sorun yoktu windows güncelleşmesi yaptım daha doğrusu bilgisayar kendisi yaptıktan sonra kapattım akşam açtığımda bilgisayarda kasılma meydana geldi oyunlar çok geç açılıyor ve acayip kasılıyor hatta bilgisayarıma bile tıkladıktan 4 saniye sonra açılıyor internette aynı şekilde arkadaşlar sizce ne olmuş olabilir virüs olduğunu sanmıyorum çünkü tarama yaptım ben güncelleştirmeden şüpheleniyorum ama ne yapabilirim acaba düzelirmi yoksa bir takım ayarlarmı yapmam lazım

• arkadaşlar word bile kasılıyor ya çıldıracam lütfen yardım edin birde düzeltme yapayim internet iyi yani bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 21 Aralık 2007; 23:49:22 >
  • eğer güncellemeden olduğunu düşünüyorsan sende sistem geri yükleme ile geri al
  • sistem geri yüklemeye bulaşmak istemiyorum başka bir çözümü olan varmı eğer virüs olsa internette yavaşlardı ama sadece bilgisayar programları yavaşladı bilgisayarıma çift tıklıyorum önce sarı bir ampul çıkıyor:) 3 saniye sonra açılıyor oyunlar zaten kafayı yedi en basit programlarda bile kasılma oldu avg antivürüs ve ad-aware de taramayı çok geç yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 22 Aralık 2007; 0:16:18 >
  • şöyle bir yöntem olabilir tam olarak bilmiyorum:program ekle kaldıra girince güncellemeleri göster seçeneği var onu etkin yapınca windowsun güncelleştirmelerini geri al ama hangilerini kaldıracağını bilmiyorum
  • acaba bütün windows güncellemelerini kaldırsam bir sorun çıkarmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    10 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.