Şimdi Ara

Bilgisayar kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar kitleniyor...6 kere format attım yinede bi b*k olmadı...Videoya tıkladığımda oyuna tıkladığımda internettte facebookda videoya tıkladğımda müzik açmaya çalıştımda youtube bilgisayar donup kalıyo kafayı yiycem ** bilgisayarı yüzünden....oyuna tıklayorum kitlenip kalıyor...oyun oynarken ekran kızardı reset attım sonra bunlar olduuuu...

2gb ram
    256 mb ekran kartı

• Bir çok sebebi olabilir hem donanımsal hem yazılımsal olabilir sürücüleri eksiksiz yükledinizmi kasa ve işlemci ekran kartı fanlarını kontrol edin dönüyormu temiz değilse sökün temizleyin yada hdd yüzeyinde bozulmalar olabilir işlemci çok ısınıyor olabilir yada ramlerin yuvalarını sırası ile takarak deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 18 Aralık 2010; 12:41:24 >
  • Tek format cd'si ile deniyorsanız birde başka format cd'si deneyin.Bios pilini çıkarıp takın(benzeri bir arızada bende işe yaramıştı.özellikle geç açıp kilitleme konusunda)daha olmadı başka hdd deneyin.ve ramler tabiki..sırası ile bir deneyin bakalım.
  • Sırasıyla;
    1.İşlemci,ekran kartı sıcaklıkları
    2.HDD de bad sector olup olmadığı
    3.Ramlerin çalışıp çalışmadığı(eğer ramleriniz 2x1 gb sa format esnasında tek 1 gb ile format atın)
    4.Farklı bir format cdsi
    5.Farklı bir optik sürücü bileşenlerini sırasıyla deneyin.
  • Sağolun bunları denicem teker teker...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.