Şimdi Ara

Bilgisayar kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HP Pavilion dv6 marka laptobumda kitlenme sorunu var. bu sorun ilk defa 15-20 gün önce başıma geldi. Zamansız durduk yere(belli bir süre sonra felan değil,oyundayken felanda değil) kitlenip kalıyordu.İlk başıma geldiğinde sistem geri yüklemesi yaptım ve sorundan kurtuldum.Fakat bugün tekrar başıma geldi ve bu sefer geri yükleme felan fayda etmiyor.Mesela güvenli modda çalıştır diyorum windows dosyaları yüklerken kitleniyor. Bazen açılışta windows ekranı gelmeden kitleniyor.

Ayrıca bugüne kadar bilgisayarın düğmesine bastığım an açılırdı şimdi ise basıyorum 3-4 saniye sonra açılıyor.Şu an açılınca direk siyah ekran çıkıyor hiçbişey olmuyor,sonra kendi kendini resetliyor, tekrar siyah ekran çıkıyor ve bilgisayar açılmıyor. Son durum bu.Sizce sorun nerdedir ? Yarın format deneyeceğim.Donanım kaynaklı sorun olmasından korktum.
    Not : Bilgisayarı alalı 2,5 sene gibi bir süre oldu.Windows tamamen orjinaldir.15 gün öncesindeki kitlenme ve bugüne kadarda başka hiçbir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 30 Temmuz 2012; 1:31:05 >

• up. Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var soruun nerede olduğunu bulmam gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.