< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar masası tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
Evet şimdi ona bakıyordum ben de. Teşekkürler tekrar.
-
Hocam merhaba. Bu masadan aldınız mı? Bende almayi düşünüyorum çok şık. Tecrübelerinizi öğrenmek isterim. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 1 ay kadar önce aldım. Bence fiyatına göre iyi bir ürün. Kurulumu basit ama şarjlı matkap yoksa suntaları delerken biraz yorar. Masa için 4 raflar için 6 olmak üzere toplamda 10 adet vida yeri var. Benim masam sağlam geldi, eziği kırığı yoktu. Bu yüzden şanslı sayılırım. Kargoda hasar gelebilme ihtimalini hesaplayıp alınız.
-
Cevap için teşekkürler hocam beğenmenize sevindim. Beni derinlik konusu düşündürüyor 58cm. Pc için mi aldınız bilmiyorum ama monitör mesafesi iyi mi çok mu yakin duruyor? + Klavyeyi filan düşünürsek? Birde sallanma var mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yeni bir masa arayışı içerisine girdim, Kasam TT view 51 modeli ve oldukça ağır bir kasa, monitor ve kasa masa üstünde olacak şekilde L masa tavsiyesi verebilecek varmı? yada en garantisi gidip özel yaptırmak sanırım sağlam birşey.
-
ikea masaları iyidir ayrıca şok broşürlerine gelen masadan almıştım aynı ikea masası tıpa tıp 250 lira vermiştim aynı masayı gördüm yine 1000 lira olmuş 3 sene içinde ara sıra geliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X