Şimdi Ara

Bilgisayar müh. bitirip tekniker işlerine kalır mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam yks kumarını oynayıp başaracaksanız oynayın gidin iyi bir yere yok yapamam ülkemde kalıcam ama derseniz ales ile iyi yerde yüksek yapablirsiniz sanırım
    benim konularımı görmüşsünüzdür belki ben üç senedir ceng istiyordum yerleşemedim bu sene seneye yatayla geçicem her neyse ben de bitirdiğimde tercihen Fransa'daa yüksek yapmaya çalışacağım gano önemli bunun için de bu yolu da deneyebilirsiniz eğer çevrenizde size güvenen iki kişi varsa YLSY ile de gidebilirsiniz bedavaya ama kefil gerekiyor YLSY için
  • Hocam siz celal bayar ikinci ögretim yazmısdınız geldimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam evet üniversite her şeyi öğretmez, öğretemez ve öğrenmeyi öğrenmek diye bir şey de yoktur insan beyni zaten doğuştan bir öğrenme makinasıdır aşina konuları daha hızlı kavrarsınız bu kadar. ve genel olarak üniversitede de hocalar gelip size bilgi yüklemez bence tek görevleri size neyi hangi sırayla öğreneceğinizi söylemeleri. dolayısıyla bilgisayar mühendisliği bölümünün farkı "alaylı" yazılımcılara göre 4 yıllık düzenli bir programı olmasıdır önce calculus,linear algebra fizik ve basit programlamadan veri yapıları algoritmalara fuzzylogic e operating systems makine öğrenmesine mikro işlemcilere e kadar seviye seviye artan düzenli bir altyapınız olur. bilgisayar mühendisliği eğitimi genel bir eğitimdir basit seviyede olsa da size micro işlemcinin tasarımını onun üzerinde işletim sistemi geliştirmeyi hatta programla dilinin kendisini geliştirmeyi teorik olarak öğretir bunları bilmek sizin diğer her şeyi öğrenme hızınızı katlar. en önemlisi matematiksel altyapınız sayesinde ki "alaylı" dediğimiz arkadaşlarda olmayan budur ileri seviye algoritmalar da ve yeni trend data science da tartışmasız önde olursunuz ancak siz bu felsefeyi kültürü kavramadan sınavları geçeyim mantığıyla hareket ederseniz sadece 4 yıl oyalanmış olursunuz (programla dili öğremek basit bir iştir bilgisayar mühendisliği eğitimi size onun gibi bir dili yazmayı dahi öğretir ancak dili gerçekten yazmak zahmetli ve uzun bir iştir bunu teorik olarak öğretmesi sizin sadece olayı daha iyi anlamanıza yarar)

• Reddawn07 R kullanıcısına yanıt
    yok hocam açıkta kaldım türlü hokkabazlıklarla iki seneye muğlaya ya da ADÜye girmeye çalışıcam olmadı yine cbüye girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdrhm

yok hocam açıkta kaldım türlü hokkabazlıklarla iki seneye muğlaya ya da ADÜye girmeye çalışıcam olmadı yine cbüye girerim
    Kolay gelsin hocam basarılar
  • serryt455 S kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam size de

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.