Şimdi Ara

Bilgisayar müh. Tercihlerinden anlayanlar,ACİL DESTEK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ben bilgisayar programcısıyım dgs ile muhendisliğe geçiş yapacagım lakin senelerime sebep olacak önemli kararlar almam gerekli.
    Problemi açılayım. KTÜ ve CBU gibi ünivesiteleri 1 yıl ingilizce hazırlıgı zorumlu koşuyor ve bu iki üniversteden biri cıktıgı takdirde 1 + 4 (öğrenim yılı) olmak üzere 5 okumus olacağım ve 2 sene onlısanda okuduğumuda katarsam 7 sene okumus olacagım dolayısıyla bana 1 sene sadece ıngılızce ogremen için vermek cok mantıksız geliyor onun yerıne Süleyman demirel üniverstesi gibi 1 sene hazırlıgı zorumlu tutmayan univestelerde 3 sene bitirmeyi hedefliyorum. SİZCE HATA MI EDİYORUm ?
    Karadeniz Teknik ünivestesinde 4-5 sene okumak mı yoksa Süleyman demirel ünivestesinde 3-4 sene okumak mı ?

• İngilizce önemli bu alanda ama hazırlıkta ne kadar öğrenirsin bilemem. Ders saydırıp 3. sınıftan başlamıyor musun? Niye 4 sene okuyacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saydığın uniler arasında gram fark yok. O yüzden gönlüne göre seç. Ama ingilizce algoritmadan önce gelir diyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İngilizce yi çözmeye bak. İngilizceyi tam anlamıyıla öğrendiğinde diğerlerini çözmek daha kolay olacak. Kaynaklar genelde ingilizce.
  • Amaç nedir? Sadece diplomayı hızlıca almaksa spoiler vereyim kimse sadece diplomasi var diye ise alınmıyor. A101 de kasiyer bilg muh ile tanıştım (maalesef) amaç iş bulmaksa diplomasız da nitelikli iş bulabilir. Yazılım geliştirici olabilirsin. Böylece 3 sene daha karda olursun.

https://programmingwithmosh.com/general/dont-need-college-degree/

Yok amacım iyi bir eğitim diyorsan hazırlıktan kaçmak sana kar saglamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 13 Eylül 2018; 14:58:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.