2. Yılında 120 veren savunma şirketi yok diye biliyorum ya çok merak ettim ama hangisiymis. Bankalar verebilir bu arada özellikle İstanbul çok pahalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar mühendis -doktor maaslari (2. sayfa)
-
-
Mühendislik geniş bir skala top üni mi yoksa alt kalite üni mi önemli olan bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütün ortalamayı alsan mühendisler için. başlangıç maaşı 30-40k arası olur bence.
-
Yok 30 zaten şuan başlangıç maaşı X2 asgarî bile etmiyor. Ortalama rahat 50-55 vardır. Alt üni mezunları çoğu işsiz zaten kpss polislik kovalıyor
tam benim amcamın oğlunu tarif ettin. benim amcamın oğlu girdi 3 kez 3ündede elediler torpili olmadığı için .
-
Erkeklerin büyük çoğunluğu böyle valla vaziyet kötü be dostum işsiz güçsüz 30 yaşına kadar dikiş tutturamıyoruz nolcak bilmiyor um
Bir de 80 85 gibi puanlar aldı çok istiyordu polis olmayı eliyorlar mülakatta hep. Mülakat hiç güvenmiyorum o yüzden kesinlikle. Bizim nesil baya kötü durumda zaten baya ne olacak bilmiyorum böyle
-
Artık torpil de yetmiyor torpiller yarışıyor burada artık gençler için hayat bitti eğitimle ya da kaçak vs. Bir şekilde göçmek lazım
-
Savunmaya is yapan ara sirketler, Teknokentte filan ismi bilinen firmalar, fresh startup erasini gecmis ai firmaları..
Zaman kapsülü gibi konu ankaratıplı birileriyle maaş konuşuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X