Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİTTİ Mİ İŞ İMKANLARI VS CİDDİ CİDDİ TARTIŞALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
19.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anadoluda bilgisayar mühendisliği okumakla iyi yerlere gelinir mi? iş imkanı olur mu? bilenler cevaplasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balustrade61

Yok hocam yukarda bi arkadaşta ingilizce hariç başka bi dil demişte ona demiştim

Tamam hocam yanlış anlamışım ben.Hayalimdeki yer😞 mezunum😢 bi sene daha çekeceğim bu çileyi 😢😢😢😢 ve hiç çalışasım yok

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Olur hocam inşallah seneye buluşuruz bölümde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Balustrade61

Olur hocam inşallah seneye buluşuruz bölümde :)

İnşallah

• Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum bilgisayar mühendisliği bitmez bitemez her alanda kullanılan bir şeyin bitme gibi bi ihtimali varmı.. Birde bir arkadaş 30.000 den kötüyse tercih edilmemeli demiş önemli olan üniversite değil kendini geliştirebilmen üniversitede öğretildiği kadar öğrenirsen bi programlama dilini yada herhangi birşeyi boğaziçinden veya odtüden mezun olman önemli değil hiç bir işe yaramazsın bu neredeyse tüm mühendisliklerde geçerli olan bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctum009 -- 26 Ağustos 2016; 22:49:01 >
  • Balustrade61 B kullanıcısına yanıt
    Bilişim şirketi olması önemli bile değil nerdeyse her kurum bilgisayar mühendisine ihtiyaç duyar. O colgate de çalışanlar kimya bölümü mezunu ve cok az kurum var bayer gibi ipane gibi esaslı. Adlarını bile yanlış yazıyor olabilir :)

• Bogazici ODTU ITU Koc Bilkent Sabanci buyuk 6 lisi disindaki okullardan mezun olmadiigin surece hicbir muhendlislik hicbir zaman bitmez

• Raphaël kullanıcısına yanıt
    Böyle yazınca buralardan çıkanı neler yapabildiğine bakmadan kaparlar gibi bir algı oluşuyor hocam öyle bir dünya yok.Tercih dönemi min. 30-40 tane mezunla konuştum gerçekten adamlar senin ÖSS de ne yaptığına takılmazlar dedi her biri.Sizin burada anlatmak istediğiniz, oradan mezun olabilen zaten kolay kolay boş çıkmaz vs. gibi anlamlar içerebilir ama siz böyle yazıp diğer okulları gömmüş gibi olunca millet ciddi ciddi ön yargılı oluyor.Benim çevremde de doktor ve doktordan fazla maaş alan bir sürü mühendis tanıdığım var ve Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ'lü değiller.ÖSS'de 3-4k yapabilen iş yapar diğerleri olmasa da olur kafası çok yanlış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.