Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği için hangi liseyi seçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 8. Sınıfım 19 gün sonra teog sınavım var şimdi bir yandanda düşünüyorum bilgisayar mühendisliği için kaç puan gerekir vs. diye bir iki soru sorucam biliyorsanız cevaplayın lütfen

1-Hangi liseye gitmem gerekir?
    2-Bilgisayar Mühendisliği için hangi bölümü seçmem gerekir ?
    3-Bilgisayar mühendisliği için hangi konulara yoğunlaşmalıyım.

Not:İngilizcem çok kötüdür ancak bilgisayar terimlerini falan bilirim. Ayriyetten matematik gerek diyolar matematik ne için gerekli onu anlamadım ? Son olarak bi tane lise buldum burda varmış bilgisayar bölümü ama bilgisayar bölümünü bulamadım muhasebe web programcılığı falan var hangi bölümden bilgisayar mühendisi olunuyor ? Sitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: RedForever

Şuan 8. Sınıfım 19 gün sonra teog sınavım var şimdi bir yandanda düşünüyorum bilgisayar mühendisliği için kaç puan gerekir vs. diye bir iki soru sorucam biliyorsanız cevaplayın lütfen

1-Hangi liseye gitmem gerekir?
    2-Bilgisayar Mühendisliği için hangi bölümü seçmem gerekir ?
    3-Bilgisayar mühendisliği için hangi konulara yoğunlaşmalıyım.

Not:İngilizcem çok kötüdür ancak bilgisayar terimlerini falan bilirim. Ayriyetten matematik gerek diyolar matematik ne için gerekli onu anlamadım ? Son olarak bi tane lise buldum burda varmış bilgisayar bölümü ama bilgisayar bölümünü bulamadım muhasebe web programcılığı falan var hangi bölümden bilgisayar mühendisi olunuyor ? Sitesi

bilgisayar mühendisliği ünide mf4 puanından girebileceğin bir bölüm,
    ingilizcenin çok aşırı iyi olması lazım hatta alanı dilcilerden bile daha iyi olman lazım mühendislikte dil her şeydir. matematik çok lazım olacak integral-türev hesapları vs... bunları hep kullanacaksın kariyerinde

lise olarak meslek (bölümü olduğu için) ve fen liselerini tavsiye ederim iyi bir anadolu da olabilir.
    ağırlık mat fizik ingilizce bunlara yoğunlaş ayriyetten program filan bak internetten c++ java net.framework c# gibi programlara bak
    ama bunlar lisede yapacakların bu ene için sadece teog çalış yazın alanına yönelirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.