ilkokul çocuğu diye dalga geçilmesinin sebebi bu tip soruların yeri DH Konu Dışı değil "benimle dalga geçer misin ?" diye isim değiştirse daha isbetli olur cünkü durum o çok saçma sapan konular mevcut fake üyeler tarafından atılan yok tipim nasıl ayağım nasıl acı yedim nasıl çıkarıcam vs.... vs.... o yüzden burdan düzgün cevap beklemek abesle iştigal etmek
quote:
Orijinalden alıntı: _G_K_N_
ilkokul çocuğu diye dalga geçilmesinin sebebi bu tip soruların yeri DH Konu Dışı değil "benimle dalga geçer misin ?" diye isim değiştirse daha isbetli olur cünkü durum o çok saçma sapan konular mevcut fake üyeler tarafından atılan yok tipim nasıl ayağım nasıl acı yedim nasıl çıkarıcam vs.... vs.... o yüzden burdan düzgün cevap beklemek abesle iştigal etmek
neyseye konuyu silsinler tüm cevapları aldım ttaaaa en eski konulara kadar baktım teşekür ederim adam akıllı cevap verenler için
Herhangi bir yerde bilgisayar mühendisliği üniv bitirdiğinde bilmesen bile mühendis olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme