< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar mühendisliği için Türk-Alman Üniversitesi tercih edilir mi? (2. sayfa)
-
-
136+vergi dostlar 146yi falan buluyor yani sabanci da vergiyle 130 135civarina geliyor. Koc tip vergisiz 177 vergiyle 195fln herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır kdv dahil 136 binmiş kendi sitesinden baktım az önce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hoacm mekatronik veya ee de düşünebilirsiniz taü de,Mekatronik mezunlarının çoğu mercedes ya da siemens te IT departmanlarında
-
Ben etmezdim. Almanca ceng okumanın bir mantığı yok. Okulun bi özelliği de yok. Marmara daha iyi olur.
-
Hocam şahsen mekatronik ve ya ee ye pek bir ilgim yok asıl ilgi alanım bilgisayar ve şahsen bir aralar kod da öğrenmiştim biraz ve buradan devam etmek istiyorum çünkü yapmak istediğim mesleğin bu olduğunun farkındayım şuan
Tamamdır hocam öne marmarayı yazacağım ardından da bunu yazarım bakalım şansıma hangisi denk gelirse artık
Bilgisayar mühendisliği dışında mezunların yazılım alanına kaydığı matematik mühendisliği gibi bölümlere de bakabilirsin
Arkadaşlar hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın ama 28 binde 10 kişi alan türk alman bilgisayar mühendisliği gözüküyor yine. Onun farkı ne normalinden? Yök atlasa vs. de baktım öyle aşırı fark da göremedim ne oluyor acaba o?
Edilir elbette edilir. Şu anda Almanya'da en çok aranan iş gücü IT,Yazılım ve Bilgisayar mühendisleri.
Almanya'da Almanca bilmeyen, sadece ingilizce bilen iyi adamı bile havada kapıyorlar şu an. Sen Bilgisayar mühendisliğini Almanca okursan ve Almanya'da çalışmayı hedeflersen işsiz kalma ihtimalin olmadığı gibi çok iyi şirketlerde de çalışabilirsin Almanya'da...
-
Liseeyi Almanca görenler için o kontenjan.
-
Tamamdır teşekkürler
-
Abartma
Her sene anket yapıyoruz sıralamalar için bu sene yüksek sıralamadan yazanlar geçen seneye göre daha fazla, bu sene daha çok çekebilir 10k altı bence kesin
Biri testdaf kalktı demiş, alakası yok 7-8 eylülde testdaf var ve ücretsiz her zamanki gibi, DAAD karşılıyor,
Bu sene testdaf Goethe kursu dahil birçok yerde yapılmadı korona yüzünden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 3 Ağustos 2021; 17:12:33 >
Biz sadece taü ve bielefeldin ortak hazırladığı sınava girdik, ama seneye katılma hakkımızı yine korudular
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X