Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Soru-Cevap [VIDEO] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yahu sen nerede okuyorsun onu soruyorum bırak girmeyi çıkmayı, karşındaki kişi çıkıp ben bilkent ctis'de okuyorum diyor gelmişsin ctis çöp diyorsun, söyle bakalım o halde sen nerede okuyorsun da ctis çöp diyorsun?

• neden?

• guestin öncek başlıkları

bir ara hekimlerin maaşlarına da kafayı takmıştıBilgisayar Mühendisliği Soru-Cevap [VIDEO] 

Bilgisayar Mühendisliği Soru-Cevap [VIDEO]

https://forum.donanimhaber.com/doktorlarin-beni-devlet-degil-ailem-okuttu-iddiasina-sayisal-bakis--152218218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Haziran 2024; 18:48:33 >

• o da aynı marmara ceng mezunu ve muhtemelen videodaki de kendisi ve girdiği sene de 30binlerde girmişti

https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-muhendisligi-soru-cevap--153366362

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Haziran 2024; 18:56:8 >
  • tıp yazın tıp

kuzenime tıp kazanırsa bilgisayar alcam dedim herkes lütfen aklını başına alıp tıp yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite3480 -- 25 Haziran 2024; 20:52:12 >
  • bilkent ctis'in eğitimini ben de beğenmiyorum ama marmara ceng'den iyidir bence

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz kişi ile iletişime geçtim. Kendisi bilkent cs mezunuymuş, yazılım mühendisi olmak istiyorsan geçiş yapmana (sabancı cs) gerek yok dedi.

• ahmet alp balkan'dan bahsediyorsun dimi. ctis eğitimi hakkında olumlu mu düşünüyormuş? bence o tarz bi iş için daha sağlam teorik altyapı daha iyi olur. bilkent ctis'te teorik altyapı baya bi eksik.

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

evet ondan bahsediyorum. yazılım mühendisliği için çok da fazla eksiği yokmuş, eksik kısımları kendin çalışırsın cs'te de olsan bu böyle dedi. Alabilirsem cs'ten dersler almaya çalışacağım. Hocam bir de benim matematik temelim lisede olimpiyatçı olmam sebebi ile baya sağlam. müfredata ek advanced math dersleri alsam mı yoksa boş iş mi backend için? temel istatistik çalışmamı önerir misiniz?

• math yandal yapıyordum saldım cs ile arasında çok fark var advanced calculus, complex algebra gibi derslerin, kesinlikle gereksiz. belki varsa graph theory, combinatorics falan alabilirsin. istatistik eğer data ve ml alanında gözün varsa must zaten. distributed systems ve ml/ai gelecekte çok kesişebilir o yüzden bu dönem istatistik alacağım geleceğe yatırım olaraktan, zaten birçok tech firmasında mlops tarzı işler var. dolayısıyla istatistikle ilgili ne kadar ileri düzey ders varsa alabilirsin aklında data ve ml/ai de varsa.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.