Şimdi Ara

Bilgisayar Muhendisligi Tavsiye Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uche-Högh

Bilgisayar muhendisliginde uni nin onemi yok kendini gelistirmene kalmis

iyi okuldan mezun olmayan adamı aselsana vs. almazlar. google da mülakata almaz
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    Google'ın 4'te 1ini alaylı yazılımcılar oluşturuyor sanırım , yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım ama sanırım bu dediğim şey doğru . Yanlışsam düzeltiniz . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe_ceza

Google'ın 4'te 1ini alaylı yazılımcılar oluşturuyor sanırım , yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım ama sanırım bu dediğim şey doğru . Yanlışsam düzeltiniz . :)

valla o kontenjanı dolduracak o kadar çok hintli var ki sana sıra gelmez emin ol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: kobe_ceza

valla o kontenjanı dolduracak o kadar çok hintli var ki sana sıra gelmez emin ol :)

ABD'de çalışmak gibi bir hayalim yok . Bunu nereden çıkardınız acaba ? :) Hintli konusunda haklısınız tabi .
  • 39 küsür binde ne yapılır beyler? Umutsuz olsam da ya tutarsa diye başa İYTE yazmayı düşünüyorum, belki %50 TOBB yazdırırlarsa o da gelebilir başa ama ondan daha umutsuzum, devamında hiçbir fikrim yok. Listede Ege, İstanbul, Dokuz Eylül, Anadolu, Gebze Teknik diye görünüyor. Bunların arasından İstanbul ve Dokuz Eylül istemiyorum, Ege konusunda çok kararsızım bana kalsa ilk 2 tercih 2. cümlede yazdıklarım, arkasına GTÜ yazıcam ama aileden Anadolu üni. , çevreden Ege yazmam konusunda ısrarlar var. Ege biraz gerilemesi halinde 3. sıraya ne yazsam o tutacak gibi görünüyor. Ne önerirsiniz?
  • F.İ.B F kullanıcısına yanıt
    Ayni durumda sayiliriz hocam anadolu yazsam o gelir gebze yazsam o gelir. Ama ben anadolu yazicam hem sehri cok guzel hem üniversitesi icin cok olumlu yorum var. Hocam neden dokuz eylul istemiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zazabel kullanıcısına yanıt
    Hocam akademik kadrosu diğerlerine göre zayıf gibi. Kağıt üstünde tek avantajı %100 ingilizce olması ama bu pek dert değil. Konumu falan da kötü zaten. Valla Anadolu bilgisayar için çok bir olumlu yorum okuyamadım ben, sorduğum 1-2 kıdemli öğrencileri de akademik kadro hakkında iyi konuşmadı fakat şehir iyi ona bir şey diyemem. Eskişehir yazmak beni kalacak yer-yemek vs. gibi dertlerden kurtarmakla birlikte "hacı eskişehir yav tam öğrenci şehri" kısmının avantajlarından mahrum bırakabilir.

Olumsuz yorum okumadığım İYTE ve GTÜ var. Fakat kime GTÜ desem gebze ne la gibi bir tepki almak da bir takıntı oluşturdu bende. Bugün Egeyi de yazmaya sıcak bakmaya başladım. Son gün bilgisayar mühendisliğinden başka bir bölüm yazmaya karar vermezsem İYTE-Ege-GTÜ-Anadolu gibi bir liste vericem veya sadece İYTE yazıp mezuna kalmayı bekleyeceğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.İ.B -- 25 Temmuz 2016; 22:16:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.