Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği ve Öğretmenliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu sene liseden mezun oldum ve eğitimimi üniversitede devam ettirmek istiyorum. Fakat kafama takılan bir kaç nokta var.
    Meslek lisesinde okuduğum için bir çok kültür dersinden çok eksiğim var. Son 2 sene dersaneye giderek bu açığı kapamaya çalıştım ama derslere fazla asılmayınca pek olmadı. Bilgisayar mühendisliği istiyorum fakat çıkarttığım YGS puanı ve LYS'den konu ve pratik olarak eksik olduğumdan gireceğim LYS'de pek iyi bir şeyler yapamayacağımı biliyorum. Bu sebeple mühendislik kazanmam imkansıza yakın. Bilgisayar konusunda yazılım üzerine bir şeyler biliyorum. Araştırmayı ve bilgisayar üzerine bir şeylerle uğraşıp öğrenmeyi seviyorum Kendimi bu konuda mühendislik okumadan da geliştirebileceğime inanıyorum. Mühendislik olmazsa, bilgisayar öğretmenliği yazmak kafama yatıyor ama kararsız durumdayım. Sizce bilgisayar öğretmenliği okuyarak öğretmen olarak değil de özel sektörde bir yerde olanağım/çalışma şansım nedir? Çünkü öğretmenlik okusam bile açıkçası öğretmen olmak istemiyorum. Sizce bu sene olmazsa bir sene daha hazırlanarak mühendislik için şansımı mı denemeliyim yoksa öğretmenlik tercihi mi yapmalıyım? Kafam son günlerde fazlasıyla karışık, fikir ve önerilerinizi sebepleri ile yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.