Bilgisayarı ev kullanımı için düşünüyorum.Öncelikle scannerlı bir printer lazım ve 17'LCD ekran istiyorum.Oyun fazla oynanmayacağından ekran kartının aman aman olmasına hiç gerek yok.Onun dışında olabildiğince iyi olsun.Tavsiyeleriniz neler şöyle güzel bir makine toplayalım :)
http://www.andromeda.com.tr/ sitesinden ayın sistemi var bak istersen 700$+kdv ama lcd 15'' yanınada printerı eklersin
Kardeş keşke forumu biraz araştırsaydın,,, bununla ilgili birçok başlık var ve emin ol herbiri ayrı ayrı bulunmaz bir kaynak...
quote:
Orjinalden alıntı: blizzardTR
Kardeş keşke forumu biraz araştırsaydın,,, bununla ilgili birçok başlık var ve emin ol herbiri ayrı ayrı bulunmaz bir kaynak...
aklıma gelmedi değil kardeş ama hergün hergün yeni bişiler çıkıyor biliyorsunuz..Askerden yenide geldim sayılır.Baya geri kaldım sistemlerden.O yüzden taze bilgileriniz almak istedim
Dostum Gentor Öncelikle tercihini İntel yada AMD olarak belirtmemişsin ancak bütçene göre bence AMD sistemi kurarsan çok daha iyi bir sistem elde edebilirsin, sana tavsiyem aslında şu olabilir, parça parça aramaktansa mesela bir arkadaşından git ve Level Chip gibi bir dergi al ve arka sayfalarındaki reklamlardaki paketleri bir incele en azından kafanda bir fiyat ve tercih oluşabilir tabi nette de böyle paket sistemler vardır ama ben bilemiyorum
Arkadaşa 2 ay önce AMD 3000 939 socket topladık+ Epox 9NPA ya da NDA3J ydi anakart bayagi da abarttık işi, toplam 1300 e geldi, yazıcısı, CRT monitörü vs.. dahil, bence scanneri kafana takma fazla tutmaz ama monitör olarak LCD dersen bence biraz fazla para ödemen gerekicek bu alete (17' ler 300 $ + KDV = 350 $gibi...) O yüzden bence mümkünse gel sen normal bir CRT al :) Yoksa sistemine ayırdıgın paranın yarısı monitöre gidecek direk
Oyun oynanmayacaksa, ekran kartı olarak bence gene de min Ati Radeon 9550 alın ( 80 Dolar filan ), Rami min 512 alın Twinmos ya da Kingston (O da 50-55 Dolar falan) , İşte zaten gerisi sizin tercihinize ve bütçenize kalıyor, o paraya rahat rahat iyi bir sistem kurulurdu aslında LCD istemeseniz ama :)
quote:
Orjinalden alıntı: Gentor
quote:
Orjinalden alıntı: blizzardTR
aklıma gelmedi değil kardeş ama hergün hergün yeni bişiler çıkıyor biliyorsunuz..Askerden yenide geldim sayılır.Baya geri kaldım sistemlerden.O yüzden taze bilgileriniz almak istedim
hımm madem askerden geldin, askerden yeni gelen adama dokunulmaz
Ürünler Mavi Bilgisayar kaynaklıdır... Piyasadan biraz daha ucuza temin edilebilir.
Kimi arkadaşların şimdiden AMD Sempron 3000+ yerine AMD 64 3000+Venice 939 işlemci olsaymış daha iyi olurmuş dediğini duyar gibiyim Ancak hem 64 bit işlemci hemde ona uygun 64 bit anakart ve Ekran kartı maliyeti 150$ kadar arttırdığından sistem Sempron üzerine kuruldu; Aksi halde eğer 1.500 YTL barajını aşabiliyorsan işlemci, anakart ve ve Ekran kartını 64 Bit taban üzerine aşağıdaki donanımları yukarıdaki eşdeğerleriyle değiştirerek daha performanslı ve haliyle daha pahalı bir sistem de uygun olur...
KDV DAHİL TOPLAM : 1 134,39 USD mükemmel bir sistem ( fiyatlar gigatek üye fiyatları )
madem askerdeydin madem buralarda yoktun bende forumu senin ayağına getireyim kardeş,,, şu linklere giriver :) bunlar günceldeki bilgisayar toplama linkleri
gigatek.com.tr den kendine göre bir şeyler topla yada gold.com dan .ama bence gigatek ten toplama fiyat normalde ucuz ama taksitli ödiyeceksen baya bi fark koyuyolar .gold da 12 ay ğeşin fiyatına taks,t yapıyorlar ama bazı parcalar biraz pahlı
Eyvallah kardeşler.Hepinizin ellerine sağlık Teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme