Şimdi Ara

Bilgisayar oyunda donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Bilgisayarım 2 gündür daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapıyor. Oyunda ara ara donup kalıyor bi 10sn kadar ve o sırada reset düğmesinin altında yanıp sönen kırmızı ışık hiç yanmıyor. Bunun sebebi nedir sizce?

• Ramlerde donanımsal arıza/elektrik yüklenmesi olabilir.
    PSU 12V da gereken gücü vermiyor olabilir.
    Oyunun kurulu olduğu diskte arıza olabilir.

Pek çok sebebi olabilir. Google Chrome'un son bi kaç sürümünde bu hatayla karşılaştığını söyleyen kullanıcılar var, oyun oynarken chrome arka plandaysa kapatmayı deniyebilirsin.
  • Mirac_35 kullanıcısına yanıt
    Benim hard diskim 8 yılı aşkındır benimle beraber. Bazı arkadaşlarım artık ömrünü doldurmuştur diyolardı doğrumudur sizce?
  • Harddisk de badsektor olmuş. Mümkün ise ssd 2. El veya sıfır alın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmmortalKeko

Benim hard diskim 8 yılı aşkındır benimle beraber. Bazı arkadaşlarım artık ömrünü doldurmuştur diyolardı doğrumudur sizce?
    depo olarak kullanabilirsiniz ömrünün yettiğince. sistemi bu disk üzerine kurduysanız ssd'ye yükseltmekte fayda var. ama yok ben depo olarak kullanıyorum diyorsanız bir ara yedekledikten sonra komple biçimlendirin dosyalarınızı geri depolayın. 2-3 ayda bir birleştirme yapabilirsiniz.
  • Yeni bir hdd veya ssd almayı düşündüm ama sanırsam dolardan ötürü fiyatlar uçmuş durumda napıcam bilmiyorum.
  • 2. el hdd almayı önerirmisiniz sıkıntılı olurmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.