Şimdi Ara

bilgisayar oyunlarini derhal birakin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten duzgun oyun yok pc yatiyor bos bos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan para yok zar zor pazar günleri sosyalleşiyoruz , kız yok mastürbasyon zararlı yapmayın bknz: no fab. Akşamları işten sonra bir keyfimiz var arkadaş grubumuzlan pubg , e onuda oynamazsam ben bu depomoni nasıl salgılayacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

Csgo oynuyodum bunu gordum hemen biraktim takim 4 kisi mucadele ediyor suan

Gece gece güldürdün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HACl

siz oyun oynamaya devam edin bu foruma attigim son mesajim :) interneti tamamen birakiyorum ve siz asosyal, hobisiz, zombilesmis bireylere aciyorum. hayatlariniz bir bilgisayar ekranindan ibaret sizler de bunu yapmak isterdiniz ama bagimli oldugunuz icin cesaret edemiyorsunuz
    Demiş ve kendini suresiz banlatmis. Adami cekemeyip baslikta hep hirlamislar ama adam koyup gitmis yani. Saygi duydum tam alfa erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Ekim 2018; 6:53:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Bir mühendisle konuşuyorsun ufaklık terbiyeli ol biraz.

Bide klavyeden atıp tutması kolay demiş bana çoluk çocuk dövdürme bu yaştan sonra

Alıntıları Göster
    Terbiyeyi senden öğrenecek değilim. Ne mühendisisin? Ben de mühendisim fakat bunu zorda kalınca senin gibi kullanmayı tercih etmiyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka356

Terbiyeyi senden öğrenecek değilim. Ne mühendisisin? Ben de mühendisim fakat bunu zorda kalınca senin gibi kullanmayı tercih etmiyorum şahsen.

Alıntıları Göster
    Ben bilgisayar muhendisiyim mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.