Şimdi Ara

Bilgisayar oyunundan kurtulmanın yolu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Online oyunu bırakabilmek için onca yıl emek verdgm hesabımı kendim banlatmıştım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Silkroad a başladım yine ama diğer oyunların hepsi sıktı artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence evlen, evlenmeden önce baya oyun oynardım evlendim oyun oynama sürem azaldı, çocukta olduktan sonra haftada 2-3 saat ancak oyun oynayabiliyorum.
    bu arada yaş 32
  • Online ise tüm itemleri yak
    Kendine yeni ilgi alanları üret ne bileyim film, dizi, komedi skeçleri.
    Arkadaşların dediği gibi konsol alabilirsen bilgisayardan biraz uzaklaşırsın.
    En önemliside çevre.

Bende bir ara KO Bağımlısıydım evden bile dışarı çıkmazdım sonra arkadaşlarla çıkmaya başlayınca oyun moyun hepsini unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetilki

quote:

Orijinalden alıntı: AnI_

kardeşim senin ilacın bu tür uzaktan kumandalı model arabalar bende uğraşıyorum şuanda büyük keyif alarak
    al sonra bilgisayarı düşünmezsin çıkıp dışarda yarım saat kullansan bütün stresini atıyson.oyuncak diyenler çıkabilir kesinlikle oyuncak değil bu bir hobi 50 60 yaşındaki adam bile uğraşıyor bu işle yurt dışında çok yaygın olan bi hobidir hatta tr de bu hobiyle uğraşanların buluştuğu büyük bir forum sitesi var belki yasaktır veremiyorum adını. tek arabada değil uçak,helikopter,denizaltı,tekne vs bilgi almak istersen özelden ulaşabilirsin

pm attım

hocam pm atarmısın?

• Baskalarinin katmak istedigi bisi vardir belki

• Oturdum pc ye 20 tane oyun çektim hepsini aynı anda oynamaya kalkınca miğdem bulandı o günden beri hiç oyun oynamıyorum ama bu sıralar oynayasım geliyor
  • Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak
  • 5 Vakit namaz kıl (ama kalben isteyerek) aç ellerini ALLAH'a dua et ederim. :)
  • Bu illet bırakılmaz , film ve dizi izleyeyim dedim kurtulayım diye ancak dizi/film izlerken içim sıkıldı.Oyun oynamayı seviyorum ancak oyun oynarkende genelde sıkılıyorum , sıkılmadığım 1-2 tane oyun var.Benimde durum böyle gençler.
  • Hangi oyun
  • DrunKeNN PunK kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyadan kız arkadaş bul sonra dışarıdada buluşun eğer kıza aşık olursan bilgisayarı kaldırır çöpe atarsın
    Hele zenginsen arkadaş ortamın çok daha çabuk olur
    Ama diyorsanki kendime güvenmiyorum tipsizim oynamaya devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Playstation al

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Baskalarinin katmak istedigi bisi vardir belki

Yıl oldu 2016 hala oynuyorsun be reis.

• 10 yıl knight, 1 küsür yıl cs oynadım. İyi ki oynamışım, bir şeyle meşgul olmadan duramam. Oyun olmasa onun yerini başka bir bağımlılık alabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnix

Sosyal medyadan kız arkadaş bul sonra dışarıdada buluşun eğer kıza aşık olursan bilgisayarı kaldırır çöpe atarsın
    Hele zenginsen arkadaş ortamın çok daha çabuk olur
    Ama diyorsanki kendime güvenmiyorum tipsizim oynamaya devam et

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.