Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ÖZELLİĞİ İYİ AMA OYUN KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarımın özellikleri iyi ama oyunları rahat oynayamıyorum oyun içinde kasıyor.çözünürlük ve ekran kalitesini en aza indiriyorum yine aynı.daha sonra bilgisayarcıya sordum ve kullanmadığın dosyaları program files tan sil dedi bende sildim.daha sonra call of duty modern warfare 2 yi bitirdim ve çok rahat oynadım hiç kasmadı.şimdi modern warfare 3 almayı düşünüyorum ama tekrar kasmasından korkuyorum sonuçta para yanmasın.bilgisayarın özellikleri bu.siz ne diyosunuz rahatça oynayabilirmiyim
     BİLGİSAYAR ÖZELLİĞİ İYİ AMA OYUN KASIYOR

• eniyisi yapancı siteden format atmak
  • Hiçte iyi bir pc değil işlemci buysa gpu daha düşüktür çünkü giriş sefmentindeki laptop işkemcisibe giriş seviyesi gou koyarlar o yüzden kasması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yil 2015 :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim notebook da aslında iyi görünüyor, i7 işlemcisi var. Ama gel gör ki 2ghz. Ram 8gb olsa da işlemci yüzünden geri kalıyor bilgisayar. Ekran kartı da aynı şekilde gt 550m, hiçbir şeye yetmiyor. Sizin sorununuz da bu bence, işlemcinizin ve ekran kartınızın zayıf olması. Ayrıca uzun süredir kullanıyorsanız notebooklarda ciddi performans düşüşü oluyor birkaç yıl sonra, ondan da olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.