Bildirim
Bilgisayar parolamı unuttum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadasim bilgisayarin acilirken f8 e bas güvenli modda ac bilgisayarini denetim masasindan oturumunun sifresini kaldir.yallah -
eğr olmassa bios pilini çıkar bi süre bekle (15-20 sn) kadar tekrar tak yerine..
şifrelerin sıfırlanması gerekir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: hsnac
eğr olmassa bios pilini çıkar bi süre bekle (15-20 sn) kadar tekrar tak yerine..
şifrelerin sıfırlanması gerekir..
pil çıkarma işlemi bios şifrelerini sıfırlar.. anladığım kadarıyla arkadaşın sorunu windows admin password.. onun için de aşşağıdaki verdiğim programı kullanarak resetliyebilirsin.. .iso dosyası, cd yazdırdığın zaman bootable cd yapıyor ve bunu cdrom'a takarak bilgisayarı başlattınmı tmmdır.. ondan sonra menüdeki adımları izliyerek şifreyi sıfırlayabilirsin..
Admin Password Hack Bootable/Portable
http://ra pi ds ha re.com/files/67064729/Portable_Admin.rar
Pass: Whereisit.org
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sno -- 29 Kasım 2007; 22:10:57 >
-
Bununla istediğin Windows Xp şifrelerini öğrene bilirsin(öğrendikden sonrada kullanıcı hesaplarından kaldırırsın)anlatıyorum
1-) Tıkla indir bunu indir.
2-) Alcohol120 kullanarak cdye yaz (Alcohol120 yazısına tıkla indir türkçe dil deteği vardır cdye yaz)
3-) Sonra bilgisayarını resetle ve pc'yi cd den boot olacak şekilde ayarla sonra cd yi tak ve pcyi resetle cdyi okucaktır pc şifreyi bulması şifre uzunluğuna göre değişir ama en fazla 15-20 dk filan sürer.Yukarıda sağ üstte hesap adının karşısında şifre yazıcaktır (tabii bulma işlemi bittikten sonra) bu şifreyi not edelim cd'yi çıkarrtıp tekrar reset atalım şifre istediği zaman not ettiğimiz şifreyi yazalım ve içerdeiğiz hayırlı olsun artık istersen kullanıcı hesaplarından kaldırabilirsin.
kafana takılan bbi soru olursa ekle konuşuruz.(başka konularda olabilir)
msn: sempatik_child@hotmail.com
gtalk: sahin141@gmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6598CF6A3 -- 29 Kasım 2007; 22:26:11 >
-
Sınırlı hesapta Başlattan ''çalıştıra'' gir. Cmd yaz.Gelen pencereye net users yaz yazınca kullanıcı isimleri cıkcak alta senin şifresini unuttugun hesabın ismini net users xxxxxxxx * (örneğin kulanıcı adım ahmet ''net users ahmet (boşluk)* '')yaz ve yeni parola nı 2 kere gir tmm. -
arkadaslar siz herzaman girdiğiniz bilgisayarın şifresini unuttuyormusunuz. kötü niyetli düşünenler olabilir.
Lütfen birraz daha dikkat -
Kötü niyetin varsa Allah belanı versin -
ya bukadarmı sacma cevaplar olur
sifre sorarken CTRL+ALT+DEL
yap 2 kere
başka bi oturumdan acman için onune bişi cıkacaktır onu kullanıcı adına: Administrator
şifreyi boş bırak
windows acsın denetim masasından şifreni deiştir weya kaldır
ÖPTÜM GULUGULU
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X