Şimdi Ara

Bilgisayar SİSTEMİME BAKARMISNIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem topladım herşeyi sıfır aldım.
    Bütçemde sınırlıydı.

Anakart:
    Gigabyte x58-usb3.0

Ekran Kartı: Asus Nvidia gts450,gigabyte gt630 : 2sinden Hangisini kuıllanmalıyım?

Ram: 10 gb 1333mhz

İşlemci: i7 950. i5 3570 falan alıcaktım herkez i7 i7 dir geçenler tavsiye falan etmedi ısınma falan filan performans bakımından.

Sistemim Nasıl Sizce? Tavsiyelerinizi Yorumlarınızı Bekliyorum . Bütçeminde sınırlı olduğunu unutmadan :D Paranın büyük kısmını anakarta işlemciye verdim.

• Bunları kim tavsiye etti
  • SesliDüsünenFilozof kullanıcısına yanıt
    kendim baktım. bütçeme göre . kötümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan55gfb

Arkadaşlar sistem topladım herşeyi sıfır aldım.
    Bütçemde sınırlıydı.

Anakart:
    Gigabyte x58-usb3.0

Ekran Kartı: Asus Nvidia gts450,gigabyte gt630 : 2sinden Hangisini kuıllanmalıyım?

Ram: 10 gb 1333mhz

İşlemci: i7 950. i5 3570 falan alıcaktım herkez i7 i7 dir geçenler tavsiye falan etmedi ısınma falan filan performans bakımından.

Sistemim Nasıl Sizce? Tavsiyelerinizi Yorumlarınızı Bekliyorum . Bütçeminde sınırlı olduğunu unutmadan :D Paranın büyük kısmını anakarta işlemciye verdim.

İade etmeye çalış
    Bu haliyle bir ise yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden acaba. Crysis 3 ü gts450yle açtım kasmadan 32 fpsde oynadım
  • sen kendin uğraşma bence bütçeni yaz yardımcı olurum aluruz .
  • Bunları alma gibi bir hata yazmadınız umarım bütçeniz ne kadardı
  • speederly kullanıcısına yanıt
    İşlemciyle Anakart kutuda arkadaşımın dükkanından aldım. sıfır bana baya bi güzellik yaparak verdi . büyük bir indirim yaparak o bakımdan.

O iyiliği yapmasa topalyamazdım.
    Çok mu kötü yav :)
  • sana guzellik degil resmen elinde kalan urunleri itelemis o guzelligin ady ne anakart islemci icin 500 liradan fazla verdiysen ady kazik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 26 Ağustos 2013; 15:16:52 >
  • dost dostu it çukurunda s... sana güzellik yaptı gibi gelmiş. çok daha iyisi yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan55gfb

İşlemciyle Anakart kutuda arkadaşımın dükkanından aldım. sıfır bana baya bi güzellik yaparak verdi . büyük bir indirim yaparak o bakımdan.

O iyiliği yapmasa topalyamazdım.
    Çok mu kötü yav :)

dostum, o arkadaş sana baya baya güzel bi bindirim yapmış

-geri iade etmen gibi bir durum var mı? hani versen yine aynı yerden alsan..
    bütçeni bi yazar mısın? sistem toplamak için değil, hangi bütçeyle bunları topladığını merak ettim arkadaşının dükkanından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.