Şimdi Ara

Bilgisayar Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim Asus marka leptop um var.
    Leptop u açıp oyuna girince bilgisayar ısınıyor ve oyunlar kasmaya başlıyor(Minecraft dahil) bi cooler pad almayı düşünüyorum ve fan temizliğini bilmiyorum ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevrenizde bilen birine temizlik yaptirip birde coolermaster yada zalman sogutucu alabilirsiniz.

• Dostum yanlış anlama kesinlikle eğer elin tornavida falan tutuyorsa ince uçlu tornavida takımı bul aç laptopun arka kapağını etrafında bir yerlerde bir marangoz atelyesine git deki ustalara abicim kompresör makinenizi kullanıp laptopunun arkasına hava tutabilir miyim de zaten laptop fanının bir tane konnektörü var ssök onu çıkart fanı iyice bir hava tut sonra tak yerine bakalım hala ısınıyor mu meret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

Dostum yanlış anlama kesinlikle eğer elin tornavida falan tutuyorsa ince uçlu tornavida takımı bul aç laptopun arka kapağını etrafında bir yerlerde bir marangoz atelyesine git deki ustalara abicim kompresör makinenizi kullanıp laptopunun arkasına hava tutabilir miyim de zaten laptop fanının bir tane konnektörü var ssök onu çıkart fanı iyice bir hava tut sonra tak yerine bakalım hala ısınıyor mu meret.

Eskiden toshiba marka leptobum vardı ondada fan ısınıyordu youtubeden izleyip açtım arkasını fanını yemizledim bir dahada toplayamafım

• xxGameOverxx kullanıcısına yanıt
    Kardesim sen en iyisi hava cikisindan elektrikli supurgeyle cek fan donsun iyice .
    Ben oyle yapiyorum birkac hafta dayaniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altorigo kullanıcısına yanıt
    Ben bu taktiği dün yaptım ve hissedilir derecede farketti laptop.
    Önce bunu yani süpürge ile hava çıkışlarından çek, sonra bak bakalım düşüş var mı.Varsa zaten toz+macun kaynaklıdır ısı
  • tvhdmuaz T kullanıcısına yanıt
    Yaz aylarinda oyun oynayan herkez yasiyor ayni sorunu.
    Acaba gaming laptoplardada ayni sikintilar oluyormu bir bilginiz varmi

• altorigo kullanıcısına yanıt
    laptoplarla fazla ilgim yok aslında.Son 1 senedir ilgilenmeye başladım :)
  • Bu aralar benim notebooktada başladı ısınmalar .
    O yüzden bi soğutucu almayı planlıyorum.
    Aslında açsam kasasını açarım ancak garanti biter .
    O yüzden açamıyorum.
    Birde şu elektrikli süpürge işini birazdaha detaylı anlatırmısınız merak ettimde ?
    Bakarsın işe yarar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Bu aralar benim notebooktada başladı ısınmalar .
    O yüzden bi soğutucu almayı planlıyorum.
    Aslında açsam kasasını açarım ancak garanti biter .
    O yüzden açamıyorum.
    Birde şu elektrikli süpürge işini birazdaha detaylı anlatırmısınız merak ettimde ?
    Bakarsın işe yarar. :)

Kardeş ben elektrikli süpürgeyi denedim.Boruyu tuttum fan tarafına benim fan yan tarafta döndüğünü hissetmedim fanın ama 1 dk kadar tuttum
    Bende soğutucu var ama dandik usb ile çalışıyo fanı ortada leptobu tam ortaya ayarlayınca pek yararı olmuyodu soğutucunun fanını tam leptobun fanına ayarladım 2 gündür az ısınma ile oyunları oynayabiliyorum çok rahat kasma takılma yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.