Merhaba Daha çok oyun oynamak için kullanılacak bir bilgisayar arıyorum. Benzer özelliklere sahip, 1-2 noktada farklılıkları olan bazı bilgisayarları belirledim. bunlar arasında öneriniz hangisi olur? Lenovo ve Asus biraz daha uçlarda olanlar. Lenovo bataryadan dolayı daha uygun sanırım. ona düşmeye gerek var mı ya da Asus fiyatına çıkmaya değer mi? Yoksa diğer 3lüden birini almak yeterli olur mu? Öyleyse hangisini önerirsiniz? Monsterda ddr4 ram var, Dellde IPS ekran yok frekans daha düşük ama işlemci daha iyi, MSI daha önce hiç kullanmadım fikrim yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SB1907_23 -- 7 Kasım 2024; 12:0:22 > |
Bilgisayar Tavsiyesi
-
-
Merhaba,
Sıklıkla NB değiştirmeyen bir kullanıcı iseniz, ileride çıkacak olan GTA6 gibi oyunları da bir şekilde oynamayı düşünüyorsanız aralarındaki en mantıklı ürün TUF Gaming olarak duruyor.
Hatta önerim, bütçeyi biraz daha zorlayarak TUF Gaming 4060'lara bakmak yönünde olacaktır.
MSI'nin 45W'lik ekran kartı oyun konusunda sizi zorlayabilir.
-
Teşekkürler. MSI yı eledim o zaman. Asus'un 4060'larına ihtiyacım olmaz sanırım. Benden ziyade oğlum için aslında bilgisayar. O'nun daha üst seviye oyunlar oynayacağı zamana kadar bilgisayar değişim zamanı da gelir sanırım. Şuan oynayacağı oyun en fazla rdr2 olur ama 2-3 yıla kadar istekleri de artacaktır, birkaç yıl işini görecek düzeyde olması yeterli olur
-
Bu bilgisayar için yorum alabilir miyim. HD ekran ve 120 Hz'e rağmen alınmaya değer midir sizce?
www.hepsiburada.comDell G15-5530 Intel I7-13650HX 16GB 512GB SSD 6gb RTX3050 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dell-g15-5530-intel-i7-13650hx-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx3050-15-6-fhd-120hz-gaming-ubuntu-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000063KRW3?magaza=Ebrar%20Bilgisayar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X