Şimdi Ara

Bilgisayar Toplama Yardımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama 9370 üst düzey işlemcidir. iyi bir fan ile desteklenırse sorun cıkarmaz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ve 3. Sayfadaki yorumları okumadım ama SSD şart bunu bilir bunu söylerim.

RAM dediğimiz cihazlar zaten HDD'nin okuma ve yazma hızındaki düşüklüğü gidermek için kullanılan geçici hafızalardır. Yani sen HDD'den 10; yerine göre 20 kat hızlı yazma ve okuma hızına sahip bi SSD alırsan RAM'in üstlendiği yük daha da azalacak ve aynı işlem kapasitesini daha verimli ve hızlı kullanacak. neticede performansta ciddi artış olacak.

Bazı insanların nedense bir SSD düşmanlığı var gerçi burada görmedim ama onlara aldırma.

• Bravo.qwertuu kullanıcısına yanıt
    Yetkililerden konunun taşınmasını talep ettim konu taşınınca sistem tavsiyeleri bölümünde konuşuruz. 3 farklı sistem oluşturacağım. Öneriler ve tavsiyeler doğrultusunda daha iyi bir toplama yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.eKy.O -- 6 Mayıs 2014; 17:04:03 >
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    Eğer bütçeyi aşmazsa ssd eklemeyi de düşünüyorum. En kötü ihmital hdd ile idare edip ssd yi sonradan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.eKy.O -- 6 Mayıs 2014; 14:52:10 >
  • Mantıklı olur. Ortaya 2 3 sistem dizip karsılastırabiliriz.

Mevcut konunun taşınması için başka bir konu açtım ama cevap veren yok, acaba konu taşıma işlemi nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.eKy.O

Mevcut konunun taşınması için başka bir konu açtım ama cevap veren yok, acaba konu taşıma işlemi nasıl oluyor?

Konu taşima işlemi yapamiyoruz maalesef. Biraz daha online olsun canlanır konu

• O.eKy.O kullanıcısına yanıt
    Sistem tavsiyeleri bölümüne konu tasıma yerıne. Hangi sistem daha iyidir türünden baslık atıp. Ne için sistemi kullanacagınızı yazar ve ardından bütçe belirtip aklımdakiler türünden sistemleri sıralayabilirsiniz :)

yeni konu mu açayım yani?
  • quote:

yeni konu mu açayım yani?

Olabillir. Orda sistem tavsiyesi yapıldıgı için konu tasıma başligi cok dikkat cekmeyecektir.

Öyleyse yeni konu açayım sistem tavsiyeleri bölümünde, yardımlarını için teşekkürler. Kendi oluşturduğumsistemleri hazırlandıktan sonra konuyu acar linkini de buraya koyarım
  • quote:

Öyleyse yeni konu açayım sistem tavsiyeleri bölümünde, yardımlarını için teşekkürler. Kendi oluşturduğumsistemleri hazırlandıktan sonra konuyu acar linkini de buraya koyarım

peki :) ben bulurum konuyu sıkıntı yok

http://forum.donanimhaber.com/m_91510505/f_//tm.htm#91510505 yeni konuyu açtım tavsiyelerini buradan yazabilirsiniz, 3 farklı sistem koydum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.