Photoshop CS4 Flash CS4 Adobe Premiere CS4 (ya da Sony Vegas Pro 9) Nero 9 Microsoft Visual Studio Microsoft Office 2010
- Yukarıdaki porgramları 2-3 tanesi açık bile olsa Windows 7 64bit'te kasmadan kullanabileyim. - İyi müzik dinlemek için güzel bir ses kartı ve hoparlörler - Bilgisayara oyun kurulmayacak. - En az 21.5'' monitör (film de izlicem) - Hard-disk'in kapasitesinin çok büyük olması gerekmez, 160GB bile işimi görür. - Şu i5'leri merak ediyorum. Ama AMD'de f/p daha iyi, ısınma sorunu da olmuyorsa o da olabilir. - Param oldukça ram'i falan geliştirmeye açık olsun. Bilgisayar okuyorum, ilerde ne gerekeceği belli olmaz.
Bütçe: 1500 TL (biraz geçebilir ama 2000'e varmasın)
Anca yaz sonu parayı denkleştirebilirim ve biliyorum o zamana kadar çok şey değişecektir ama böyle bir bilgisayar için fiyat konusunda biraz bilgi sahibi olmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
yaz sonu denkleştiriyorsan sistem yazmaya gerek yok.core i5 sistemler gayet güzel olabilir.amd de olabilir sana kalmış.4 çekirdek corei i5 veya amd 6 çekirdek olabilir. şu an için kestirmek zor ekran kartı konusunda.hd 5870 olmadı 5850 tarzı bir ekran kartı bile konulabilir fiyatları ucuzlarsa toplayacagın sisteme.. ram de 4 gb cl7 2x2 gb fazlasıyla işini görür. hdd ler 160 mış 320 miş çok fark yok zaten. monitör olarakta 1980x1020 21,5 " güzel bir monitör alırsın.yaz sonuna daha çok var kim öle kim kala..
Öyle tabii. Peki 1500TL'ye bu ihtiyaçlara göre bir sistem toplayabilir miyim? Tabii ses kartı, monitör gibi şeylerin kalitelerinin sonu yok. Ama güzel bir sistem çıkar mı, yoksa bu bütçeyle fazla mı şey bekliyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: DenizAxL
Öyle tabii. Peki 1500TL'ye bu ihtiyaçlara göre bir sistem toplayabilir miyim? Tabii ses kartı, monitör gibi şeylerin kalitelerinin sonu yok. Ama güzel bir sistem çıkar mı, yoksa bu bütçeyle fazla mı şey bekliyorum?
1500 veya biraz üzerine güzel bir sistem çıkar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme